Hvordan du opgraderer våbenhus kolonner

July 7

Hvordan du opgraderer våbenhus kolonner

Design og materialer af våbenhus kolonner foretage en fed erklæring om ethvert hjem. For eksempel vil at oprette kolonner fra mursten eller sten se helt anderledes end træpæle. Men, dimensioner, form og farve af kolonnerne bør blend med nabolaget samt de enkelte hjem. Mens nye kolonner bør tilføje skønhed, skal de harmonere med den arkitektoniske stil af struktur og ikke skiller sig ud for meget.

Instruktioner

•Review veranda post materialer. Studere hjem design bøger og våbenhus remodeling magasiner for at få ideer, der passer til dit hjem. Finde ud af, hvis kolonner skal erstatte eller fremme. Tilføje dekorative hånd for at opgradere træsøjler; for eksempel installere tunge udvendige kroneformen omkring den øverste omkredsen af hver kolonne eller tilføje victorianske hånd eventuelt. Tage ned premade runde træpæle og erstatte med firkantede indlæg som en anden mulighed.

•Sketch veranda med kolonner lavet af træ og sten-produkter. Tegne verandaen med kolonner dækket af stablede sten 4 fod høj, f.eks. Oprette firkantede indlæg for øverst halvdelen af hver kolonne. Indarbejde gelændere til at passe med de nye kolonner. Overveje at bygge to center kolonner i træ og sten som en anden mulighed, forlader almindeligt træ kolonner til hvile i verandaen.

•Udskift ældre, forældede kolonner med mere anselig premade runde søjler. Forbedre et murstenshus, for eksempel, ved at installere runde kolonistil kolonner fra en hjem forbedring opmagasinere. Brug kvadreret papir til at tegne kolonner til at skalere, fordi diameter skal passe huset struktur. Installer korrekt størrelse kolonner, at forener verandaen, windows på den forreste facade og skodder på en problemfri måde.

•Construct mursten kolonner til at erstatte forældede træsøjler. Bruge mursten kolonner på en murstenshus kun, i de fleste tilfælde. Installere mursten støtte kolonner i den samme farve af mursten anvendes på hjemmet. Opbygge mursten skridt og en mursten gangbro til at passe med de nye kolonner. Male huset og kolonnerne mursten til at matche hvis mursten på hjemmet er for gammel til at matche. Bruge hvid maling over mursten primer til at give huset en frisk, nyt look.

•Utilize metal indlæg og metal rækværk for en New Orleans look. Fjerne henfaldet træpæle eller slidte mursten kolonner på forsiden af dit hjem. Installere våbenhus kolonner ved hjælp af metal støtte stillinger til at holde vægten af taget, men tilføje dekorative metal rækværk. Brug denne metode til at opgradere våbenhus kolonner, hvis dit hjem er i en bymæssig sammenhæng, f.eks. Installere metal indlæg og gelændere i landlige omgivelser ved at male metal overflader jæger grøn til at blande med omgivelser.

Tips & advarsler

  • Oprette ordentlig støtte til et våbenhus tag, når du fjerner gamle kolonner. Udnytte justerbar metal stænger, tilgængelig på hjem forbedring butikker, til at holde op vægt under en overgang. Det er let for våbenhuset tag områder at trække løs fra et hus, hvis ikke ordentligt understøttet på alle tidspunkter.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com