Hvordan du opretter brugerdefinerede servietter

September 22

Når det kommer til at tilpasse dit hjem og gør dit space ser særpræg, er én måde at gøre det i din spisestue. Selv om ikke alle tænker i spisesalen som et kunstnerisk udtryk, kan du spice tingene, når du opretter brugerdefinerede servietter. Uanset om du har købt almindelig klud servietter fra butikken, eller du har taget tid at hem dit foretrukne stof i firkanter, med blot et par trin kan du tilpasse dem.

Instruktioner

•Sketch ud af nogle mønstre på papir til dine servietter. Mulighederne er uendelige, fra dekorative kanter til enkelt billeder placeret på en eneste hjørne. Du ønsker måske en monogram, blomster, fugle, frugt eller abstrakte figurer føjes til serviet, så prøv et par designideer.

•Decide hvordan du ønsker at placere de personlige billeder på servietter. Mange servietter fra fortiden var dekoreret med broderi, men du kan vælge at applikationssyning trykte stoffer eller bruge enkle, præ-made iron-on patches eller overførsler.

•Embroider eller applique dine designs af maskine eller hånd indtil du er tilfreds med udseendet af servietter. Læs vejledningen omhyggeligt, hvis du vælger at bruge jern-på patches eller overførsler, så du ikke brænder servietten.

•SEW på nogen særlig grænser eller buer til servietter med strimler af bånd eller blonde. Disse dekorationer tilføjet langs kanterne eller omkring din knudepunkt af servietten kan forbedre udseendet og tilføje en tredimensional effekt.

•Når servietter er færdig, stryge dem til at skabe sprøde, rene linjer, når du indstiller din tabel.

Tips & advarsler

  • Hvis du er bekymret, du ikke kunne kopiere et enkelt billede igen og igen på dine servietter, prøv at indarbejde et tema, hvor alle servietter har forskellige funktioner, der supplerer hinanden. For eksempel, designe servietter med forskellige blomster. Dette kan tilføje interesse og sjov til din tabel uden at påpege fejl. At rulle dine servietter til indstilling af bordet, overveje at bruge en koordinerende 2-tommer bredt bånd og binde den rullede serviet i midten.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com