Hvordan du opretter dit drømmehus

September 5

Opret dit drømmehus i den perfekte beliggenhed med alle de faciliteter, som du ønsker. Gøre en drøm hjem ringbind eller visualisering bord med billeder af alt det, du ønsker at have i dit hjem. Drømme stort og foretage en omfattende ønskeseddel. Dette er udgangspunktet for planlægning af dit hjem. Efter bestemmelse af dit budget, vil din ønskeliste skal prioriteres. For eksempel, hvis du elsker at lave mad, design i køkkenet for at være det bedste, du har råd til. Uanset om du opretter et nyt hjem eller omdanne en eksisterende hjem, skal du udvikle en plan til at oprette din drømmebolig.

Instruktioner

•Opret en drøm hjem bindemiddel til brug som reference til at designe dit hjem. Gennemse hjem magasiner med øje for ting, der tiltrækker opmærksomheden. Skåret ud billeder af boliger, møbler, tekstiler og farver, som du elsker. Søg på internettet efter belysning, VVS-installationer, tæpper og møbler. Printe billeder og oplysninger til disse produkter. Placer billederne i plast ærmer og indsætte i et ringbind. Brug fanerne til at organisere billeder af værelser.

•Visit lokal model hjem for at få en fornemmelse for typen af hjemmet, du ønsker. Tour en række boliger: ranches, ejerlejligheder og mega palæer. Analysere de dele, som du kan lide og fornemmelsen af hvert hjem. Tage noter på, hvad du ønsker at medtage i din drømmebolig.

•Indstil et budget for din drømmebolig. Opnå finansiering oplysninger fra en bank eller opsparing og lån. Udvikle en plan, der vil tillade dig at oprette en drøm hjem inden for dit budget. Tag billeder fra din bindemidler og beregne den omtrentlige pris for de varer, du ønsker at have i dit hjem. Markere valgene af prioritet. Gøre notationer af elementer, der kan købes med rabat. Fjerne elementer, som du kan undvære eller købe på et senere tidspunkt.

•Hire et interiør designer og en arkitekt til at hjælpe dig med at designe dit hjem. Tag dine planer og ideer til en lokal tegnestue. Møde med en indretningsarkitekt til at diskutere dine muligheder. Diskuter dit budget og spørge designer til at hjælpe dig med at organisere din plan. Oprette en tidslinje og plan for udsmykning, bygning eller ombygning din drømmebolig.

•Vælg en placering til dit hjem. Overveje drivende afstand til arbejde, indkøb og skole. Kontrollere kriminaliteten og den samlede sikkerhed af Fællesskabet. Ansætte en bygherre eller remodellering virksomhed at gøre byggeri på dit hjem. Få referencer fra builder før du underskriver kontrakter, og Læs hele aftalen grundigt inden underskrivelsen. Har din interiør designer og arkitekt for at arbejde med builder eller remodellering virksomhed at sikre, at din drømmebolig er alt det, du ønsker det skal være.

Tips & advarsler

  • Spar penge ved at gøre dele af projektet selv.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com