Hvordan du opretter en væg-monteret hovedgærde

January 17

Hvordan du opretter en væg-monteret hovedgærde

Hovedgærder ramme ud af din seng og gøre det omdrejningspunktet for dit soveværelse. De kan gøre sengen ser færdig og, hvis det gøres korrekt, mere indbydende og komfortabel. Vægmonteret hovedgærder af Plys ikke kun tilføje blødhed til din seng, de også ikke flytte eller støde ind i væggen som du bevæger dig i din søvn. Derudover kan du oprette en af disse hovedgærder dig selv at holde sig inden for dit budget og holde dit soveværelse indretning frisk.

Instruktioner

•Measure fra toppen af din madras til den ønskede højde på dit hovedgærde. Lige til 5 feet er acceptabelt for en dramatisk hovedgærde. For en mere nuanceret tilgang, så prøv mellem 2 og 3 fødder. I dette eksempel, vil målingen være ca 4 fødder. Gøre en mark på væggen hvor slutningen af dit måle bånd hits.

•Measure bredde på din madras; Dette er også bredden af din hovedgærde. Trækker den resulterende rektangel på en træplade, og skære det ud med en elektrisk håndsav. Hvis din madras er 5 fod på tværs, så dit bord ville være 4 fod bred og 5 feet længe i dette eksempel. Skær et stykke af pude skum til de dimensioner, med din håndsav; kører klingen vil skære mere gnidningsløst end en kniv.

•Sand kanter af dit bord let at fjerne enhver splinter og grater. Spray på forsiden af bestyrelsen med spray lim og tryk på skum på det. Virkelig skubbe på skum for at sikre det stikker. Lad den klæbende tørre natten over.

•Klippe et stykke stof omkring 1 fod bredere og længere end din bestyrelse og skum, eller 5 fod bred og 6 fod lang i dette tilfælde. Vælg en robust stof, der vil bære langsomt. Musselin, fløjlsbukser, denim, lærred og indtræk stof er praktisk valg.

•Spread stof ud, forkerte side op, på en flad overflade. Centrere dit bord, skum side ned, på toppen af stoffet. Fold kanten af stoffet tæt op omkring kanterne af bestyrelsen og Hæft dem på bagsiden, ved hjælp af en korte pistol. Foran og kanterne af hovedgærdet bør være glat og stram.

•Sæt et niveau lige under blyanten markere på væggen bag din seng. Bruge plan for at tegne en lige streg lige på tværs af din væg. Tegn en anden, parallel linje ca 6 inches under den første linje. Den første linje er hvor toppen af dit hovedgærde skal sidde, og andet er, hvor din parentes vil blive placeret.

•Skru to slot parenteser i din væg på den anden linje. Plads hver beslag 6 inches i fra slutningen af linjen. Disse parenteser har en afrundet stykke i midten; den afrundet stykke skal pege opad.

•Skru hjælpere til din parentes ind i bagsiden af din hovedgærde. Space dem 6 inches fra toppen af hovedgærdet og 6 inches i fra enten kant. De afrundede stykker på disse beslag skal pege ned.

•Tryk på hovedgærde mod væggen og forsigtigt skub det ned indtil parenteserne klikke på plads.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com