Hvordan du planlægger at Declutter

December 20

Hvordan du planlægger at Declutter

For at planlægge at declutter du skal overveje, hvilke elementer er stadig nyttige for dig. De varer, som er til nogen nytte og har ingen sentimental værdi skal bortskaffes, selv om det ikke betyder i skraldespanden. Der er masser af velgørende organisationer, genanvendelse programmer og entreprenører, der har anvendelsesmuligheder for dit rod. En anden vigtig del af planlægning declutter er ikke at få overvældet. Start med ét rum eller område og gøre små bits på én gang.

Instruktioner

•Sort gennem alle dine varer og finde ud af, hvilke emner har ikke været brugt i de sidste år. De lille brugte varer, bestemme som har ingen sentimental, økonomisk eller praktisk værdi. Tilføj til listen "skrald". Sortere selv resten af dit rod og kategorisere de ting, der har værdi, men er til nogen nytte for dig, i en "at sælge" kategori. Elementer med affektionsværdi eller elementer, som du stadig bruge eller forudse bruger varemærket i kategorien "at holde".

•Indstil elementer, som skrald kan blive doneret. For eksempel, kan uønsket tøj blive doneret til mange kirkens organisation eller sparsommelighed butikker. For resten, Planlæg at pakke op og kassér enhver skraldet varer dagen før skrald dag at undgå rod din ejendom med skraldeposer. Bestemme, hvilke elementer kan tages af fast affald tjenesten. Planlæg en dag for at bringe resten til den lokale losseplads.

Dyrknings omkostningerne ved klassificeret annoncer til at bestemme, hvilke elementer med værdien kan sælges på denne måde. Planlæg at have en garage salg sælge resten.

•Plan til start med ét rum eller afsnit, når du beslutter dig for at begynde at flytte rod. Forvente at skulle fjerne objekter på toppen eller forsiden af andre objekter først. Klar plads til at flytte rod ud af dit hus. Planlæg at have en anden hjælpe dig for tungere objekter eller med hjælp til at bringe store genstande ned ad trappen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com