Hvordan du planlægger den perfekte scrapbog værelse

November 21

Hvordan du planlægger den perfekte scrapbog værelse

Et værelse, der er udelukkende dedikeret til kunst af scrapbooking er en drøm for kunstneren. Den perfekte scrapbog værelse har rigelig arbejdsområde og opbevaring områder for værktøjer og forsyninger. Det er vigtigt at fastsætte et budget til at hjælpe som en guide, når du begynder i planlægningsfasen. Rummet bør planlægges ifølge scrapbog professionelle eller hobbyist's personlige præferencer for stil og funktionalitet. Planlæg det perfekte scrapbog rum, som indeholder til personlig smag og behov af den kommende beboer.

Instruktioner

•Kontrollér, en liste over de ideelle komponenter, som du ønsker for din perfekte scrapbog værelse. Omfatte opbevaring, belysning, arbejdsplads og et visningsområde.

•Measure af rummet, er at blive omdannet til den perfekte scrapbog værelse. Skrive målingerne i et ringbind dedikeret til værelse planer. Du binder vil være et vigtigt redskab, når du planlægger farver, møbler, vægbeklædning og storagesystemer til scrapbog værelse.

•Look billeder af scrapbog værelser i bøger og magasiner og på internettet. Klip eller udskrive fotos af skrivebord, island eller kunst skrivebord, der vil passe din drøm værelse. Saml fotos, der er glædeligt at du og afspejler ideer, som vil gøre din personlige scrapbooking værelse det perfekte sted til at arbejde på din arv albums og håndværk.

•Skriv ned hvad du tror ville gøre den ideelle væg overflade for dig. For eksempel, en tør slette bord, opslagstavle, reoler og pegboard vægbeklædning er gode til display, planlægning og opbevaring i rummet. Overveje overskabe, der opfylder dit budget og lagring behov. Bordplader vil give et område til opbevaring af værktøj og en syning plads, hvis du bruger syninger i din scrapbooking teknikker.

•Sketch den samlede plantegning af din perfekte scrapbog værelse. Overføre grovskitse på graf papir ved hjælp af de målinger, du har indspillet for størrelsen af rummet. Når du planlægger placeringen af en arbejde plads skrivebord, island og opbevaring kabinetter, kan du skitsere dem til tegningen efter de sande målinger. Dette vil hjælpe med at bestemme, hvordan tingene vil passe ind i stuen til de bedste funktionelle brug af plads.

Tips & advarsler

  • Besøg en scrapbooking butik for at se, hvordan ejeren opstiller opbevaring at holde papir og produkter rent og beskyttet mod lys når du planlægger en scrapbog værelse.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com