Hvordan du planlægger din Ammans Design

December 2

At holde indersiden af dit hjem rene, tørre og mudder-gratis under dårligt vejr – især hvis du tilføje børn og kæledyr ind i blandingen – kan være en i nærheden af umulig opgave. En mudroom er en midlertidig plads hvor du kan håndklæde fra hunden, fjerne mudrede støvler, hænge dryppende våd frakker og fjerne de beskidte fodbold kit før du fortsætter ind i hjemmet.

Instruktioner

•Indstil en placering for Ammans. Ideelt set bør det være tilgængelig direkte fra uden for og har en anden dør, der fører ind i hjemmet. At skabe et overdækket område uden for bagdøren, udvide en eksisterende bryggers eller konvertere et hjørne af garagen er et par muligheder. Hvis du vil oprette et nyt rum for Ammans, målet for dimensioner af mellem 6-fødder square og 7-fødder ved 9-fødder. Du skal bruge ekstra plads, hvis du planlægger at gemme vaskemaskinen og tørretumbleren der.

•Vælg en vandtæt og let at rengøre gulvet. Flise, fliser og vinyl er alle velegnede til nem og hurtig oprydning. Hvis rummet har meget tunge brug – fra flere hunde, for eksempel-overveje at installere et gulvafløb. Beton er en anden mulighed, men det kræver ordentlig forsegling for at undgå farvning og gennemvædning op vand.

•Consider fliser i hele Ammans, så du kan vaske ned væggene nemt. Alternativt kan du give det flise fra gulvet op til stol jernbane højde. Når du vælger væg der dækker for Ammans, bruge badeværelse paint som dette vil modstå høje niveauer af fugtighed. Satin, æggeskal, semi-glans og glans maling er alt lettere at tørre ren end mat finish. Neutrale farver, såsom lysere nuancer af beige, taupe og tan, vil forhindre rummet fra følelse for mørkt uden at vise hver bit af snavs.

•Listen de elementer, du vil medtage i Ammans. Afhængig af den tilgængelige plads tillader tilføje vaskeri udstyr dig at smide mudret og våde tøj direkte i vaskemaskinen og tørretumbler. En håndvask kan du ren mudrede støvler og poter glat bortrejst, og opbevaring genanvendelse i Ammans holder dem pænt af vejen.

•Plan for typen lagerplads du har brug for. Kroge på væggen for frakker, snore og halsbånd tillade dig at hænge elementer at dryppe tør. Sko stativer holde værelset pæn og organiseret knappanel støvler til at tørre ordentligt. Reoler kan du opbevare fodbold kit, udendørs slid, hund tøj og sengetøj, hund skåle og mad, haveudstyr og legetøj. Åbn wire og mesh reoler betyder du kan opbevare varer våd vil tørre hurtigt.

Tips & advarsler

  • Planlæg dine krav baseret på hvordan du vil bruge rummet. Hvis du fisker meget, Planlæg for et sted at holde dit udstyr. Hvis du har flere hunde, plan om opbevaring af fødevarer og fodring områder. Hvis du har flere børn, skal du oprette en individuel opbevaringsboks til hvert barn.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com