Hvordan du planlægger en hems rummet

September 3

Hvordan du planlægger en hems rummet

Et hus kan få betydelig gulvplads med et loft konvertering. Værelse i loftet eller rum i en garage, der gonna affald kan omdannes til en bonus værelse, master suite eller i praksis lejlighed. Designe rummet kræver styrke et hjem støtte indramning i nogle tilfælde. Må ikke antage, at et loft vil holde den ekstra vægt af en nye værelse eller lejlighed. Spørg en bygherre at gennemgå dine planer og ideer inden bevæger sig fremad. Kig ind i bygningen restriktioner, også. Du muligvis særlige udgang fra hemsen, f.eks.

Instruktioner

•Ansigt til loftsrum rum. Køre bærbare belysning i loftet til at måle plads, hvis det ikke allerede har belysning og ser på bygning valgmuligheder. Finde ud af, hvis loft-område er stor nok til dit projekt. Se nøje på, hvordan lofter hældning for at sørge for der er rigelig overhead rum i den centrale del af det nye loft.

•Figure ud af, hvor man opbygger trapper Hvis rummet ikke har tilstrækkelig trapper allerede. Plan trapper for at skabe tilstrækkelig kapacitet til at få adgang til loftet og flytte møbler ind i rummet. Skitse loft rum til at skære åbne for regnskabsafslutning. Foranstaltning til at sikre, at landingerne vil arbejde for op- og nedstigende trappen. Oprette en udvendig post, hvis du planlægger at gøre loftet en separat stue.

Tillade, •Draw et grundlæggende plan for en bygning. Drøfte alle aspekter af projektet med opbygningen af myndigheder. Få byggetilladelse og en liste af bygningsreglementer. Finde ud af, hvis særlige styrkelse af gulv bjælker bliver nødvendigt. Skitse nogen specielle vinduer eller dæksarealer overholder koder for en brand flugtvej, og har alt godkendt ved at bygge myndigheder.

•Kontrollér, en liste over alle byggematerialer. Omfatte gulv bjælker, spånplader for sub gulvbelægning, hårdttræ gulvbelægning, gips og maling, f.eks. Glem ikke at inkludere yderligere udluftning og kanaler for opvarmning og air conditioning. Planlæg at købe en ekstra varmepumpe, hvis det er nødvendigt, fordi ekstra plads kan overbelaste en eksisterende enhed. Figur budgettet så tæt som muligt til konstruktion og indretning.

•Separat dit projekt i faser. Gøre din forskning for at ansætte hæderlige entreprenører til at bistå med elektrisk arbejde, VVS, tømrer eller maleri. Gøre lister for at udfylde hver fase af arbejdet. Bede om råd og vejledning fra arbejdstagere, der kan have ideer til forbedre loft plan. Tage tid til grundigt forstå byggeprocessen, således at en pålidelig tidsplan kan arbejdes ud.

Tips & advarsler

  • Overvej at tilføje ovenlys til loftsrum rum eller en skydedør med et dæk. Anmeld hjem design bøger og loft konvertering artikler og websteder for at få så mange ideer som muligt.
  • Også overveje at have et badeværelse på loftet, selv om det ikke er en separat stue. Tilføj blot en håndvask og toilet, hvis pladsen er begrænset.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com