Hvordan du planlægger en kælder renovering

June 28

For at planlægge en kælder renovering, skal du bestemme, hvordan plads skal anvendes i henhold til dine personlige behov og behovene i din familie. For at få mest muligt ud af din renovering, skal du en detaljeret plan, budget og tidsplan, som du bør forberede med input af en kontrahent, hvis du vil leje en.

Instruktioner

•Indstil dit samlede budget for hele projektet.

•Forbered en skitse, til at skalere, hele kælderen plads. Du skal bruge til nøjagtige målinger af dimensioner af alle eksisterende værelser, og præcist repræsenterer placeringen af døre og vinduer.

•Anbring Tøjvask værelse eller kælder badeværelse i nærheden af din vandvarmeren, hvis du planlægger at tilføje dem til dit hjem. Dette vil bidrage til at minimere dine omkostninger, da VVS infrastruktur er allerede på plads i området omkring vandvarmeren. Hvis du skal køre lange labyrinter af rør, kunne dit budget gå lige ned i afløbet, også.

• Giv nogle tanker om, hvordan din færdige kælder vil blive brugt. Det kan være et hobbyrum med billardbord og tv-området, eller kan tjene primært som et sted for børnene at spille. Hvis du vil tilføje et hjem kontor eller opbevaringsrum, vil det kræve ekstra vægge.

•Draw en ny skitse af hvordan du forestiller dig kælderen plads bliver brugt når renoveringen er afsluttet. Omfatte nøjagtige dimensioner af alle nye værelser du planlægger.

•Price ud af de materialer, der kræves for at realisere din plan. Hvis du tilføjer nye mure, vil du få brug for væg rammer, gips, isolering, ledninger, vinduer og døre. Ellers, henvise til din skitse til at få en præcis ide om hvor meget gulve, tæpper, paneler og gipsvæg skal du fuldføre din transformation af den eksisterende plads.

•Approach lokale entreprenører når du er klar til at komme videre. Forklare omfanget af dit projekt og dit budget, og checke ind ry for hver entreprenør du overvejer af beder om og kontakt til tidligere kunder.

Tips & advarsler

  • Hvis du ønsker at leje en entreprenør, kommer en moderat omkostningsestimat på omkring $15 til $25 per kvadratfod af plads til at blive renoveret. Du kunne flænge dette af halvdelen (eller mere), hvis du fuldføre arbejdet selv eller hyre en entreprenør kun at fuldføre de job, der kræver teknisk ekspertise du ikke behøver selv.
  • Din renovering omkostninger vil begynde at gå gennem taget, hvis du har brug at tilføje indviklede VVS eller omfattende rewiring. Det er bedst at planlægge omkring hvad du har, snarere end skabe omkring hvad du har planlagt, hvis du på et stramt budget.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com