Hvordan du planlægger en lille køkken Remodel

August 4

Hvordan du planlægger en lille køkken Remodel

Er du planlægger at udføre en lille køkken remodel i dit hjem? Hvis det er tilfældet, kan du finde dig selv lidt overvældet med alle de små detaljer og ting at overveje før du faktisk begynde renovering. Hvad hvis du gør det forkerte valg? Når der er tale om så mange penge, ønsker du at gøre for at gøre tingene rigtigt første gang. Med en lille troede og planlægning, kan du undgå de fleste faldgruber, når tid kommer. Ved at holde disse ting i tankerne, når du planlægger dit lille køkken remodel, kan du sikre, at resultatet er funktionelle, elegante og tilfredsstillende.

Instruktioner

•Kontrollér din ledig plads multitaske når det er muligt. Hvis der er noget, der kan hang, kombineret eller lavet til at passe i et mindre rum, skal du vælge denne model i stedet. Passer kabinetter mod loft at fordoble brugen af rummet. I stedet for en separat ovn, omfatte ovn i væggen i dit lille køkken remodel. Komfur, bruge en kogeplade, der kan monteres over kabinetter. Brug en mikrobølgeovn, der fordobler som en brødrister ovn. Brug aldrig to elementer, når man kan udføre begge arbejdspladser lige så godt.

•Vælg kompakt versioner af apparater og tilbehør når det er muligt. Bruge et dias ud skærebræt til at spare plads. Bruge en mere kompakt, slank model køleskab eller baker's rack. Istedet for benytter en rullende opvaskemaskine, der kan flyttes rundt, overveje en model, der kan monteres i et skab.

•Kontroller at du har tilstrækkelig lagerplads. Når du laver et lille køkken remodel, huske på, at rummet er yderst begrænset. Ved at have tilstrækkelig kabinet, skuffe og skab plads, kan du fjerne en stor rod fra dit arbejdsområde. Gemme dine sjældent brugte ting og små apparater til at spare plads.

•Kontrollér, at du har nok lys. Lys kan gøre en lille rum synes større, og godt lys er nyttig, når madlavning. Overveje overhead panel belysning, samt et par lys hængende under kabinetter til at skabe små områder af direkte lys for detaljerede arbejde.

Tips & advarsler

  • Undgå fritstående frysere eller køkken øer. Kabinetter monteret mod væggen, samt overhead kabinetter, vil bevare værdifuld gulvplads.
  • Planlægge din farveskema, før du køber noget. Det er meget nemmere at skifte noget ud i starten end når din lille køkken remodel er undervejs.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com