Hvordan du planlægger en lille køkken

March 28

Hvordan du planlægger en lille køkken

Et lille køkken er et hjem design hindring, som mange mennesker har til at beskæftige sig med, især dem, der bor i små lejligheder, hvor pladsen er trang samlet. Hvis du ikke er købedygtig forlænge dit køkken ved at fjerne en mur, skal du planlægge det omhyggeligt, at skabe et køkken plads, som vil tillade dig at udføre de nødvendige husstand opgaver med et minimum af besvær og frustration.

Instruktioner

•Anvend en blyant og lineal for at få en plantegning på millimeterpapir. Bruger en simpel skala, for eksempel, en firkant på papiret er lig med 1 kvadratfod i dit køkken. Markere fast inventar, såsom stikkontakter, rør, vinduer og døre på plantegningen.

•Work, det bedste sted for dit køkken enheder til at gå. I det mindste vil du har brug for tilberedning af mad, madlavning, servering og vaske op områder. Køkken designere henviser ofte til "arbejde trekant", som er en usynlig trekant til at opnå den optimale afstand mellem de tre mest almindeligt anvendte apparater: komfuret, vasken og køleskabet. Holde din ovn og synke mindst 15 inches væk fra hjørnerne af rummet, og anbring dem ikke bag en dør.

•Hvis du har en mangel på gulvplads, men masser af højden i køkkenet, få mest ud af høje enheder, som skal placeres i slutningen af en kørsel af enheder. Selv hvis du ikke kan nemt nå toppen af en høj enhed, er det det ideelle sted at gemme elementer, der er sæsonbetonet eller sjældent brugt.

•Vælge et hjørne håndvask hvis din VVS vil rumme det; Dette frigør plads for andre varer.

•Fastsætte et layout, der fungerer i din begrænsede plads ved at skabe et par forskellige grundplaner. Glem ikke at du skal bruge rummet, så sørg for du allokerer tilstrækkelig arbejder og flytter rundt rum.

•Opret ekstra plads ved at slippe af enhver apparater, ikke behøver du. Erstatte full-size apparater med mindre modeller. I stedet for en særskilt vaskemaskine og tørretumbler, gå til en kombineret model. Selv rydde ud alle de mindre elementer, du aldrig brug, vil såsom gamle gryder og pander, tilføje til en enorm mængde af tilgængelige lagerplads for mere væsentlige elementer. Jo mere er du i stand til at gemme ude af syne, jo mindre vil du have rod oppe din bordplader. Dette vil gøre din lille køkken udseende betydeligt mere rummelige. En radiator er et andet element, der fylder gulvplads, så tænke på gulvvarme eller en væg-monteret varmelegeme som et alternativ.

•Efterlad en køkken væg gratis fra enheder og gøre dette dit område for en fold-down bord eller bar med afføring gemt væk nedenunder. En tabel eller bar kan også bruges som fødevarer forberedelse plads.

•Se til køkken brochurer og interiør designmagasiner for inspirationer; de er en stor kilde til nye ideer til at gøre mest muligt ud af begrænset rum.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com