Hvordan du planlægger en organiseret opbevaring skab

October 3

Hvordan du planlægger en organiseret opbevaring skab

Et velplanlagt opbevaring skab vil hjælpe med at holde et hjem meget pænere. Indholdet af en frakke skab, køkkenet spisekammer eller børneværelse ' kan være bedre organiseret og fungerer godt. Planlægning af et skab layout og design for elementer, som det vil holde er nøglen. Ved at tegne hvor og hvordan alt vil passe inde i et skab, kan du lægge væk varer nemt og hente dem med et øjebliks varsel. Gøre at vælge kasser, siloer og reoler til at holde det hele en del af planlægningsprocessen.

Instruktioner

•Measure i skabet højde, bredde og dybde med fokus på det indvendige rum, der skal bruges efter sin dør eller døre er lukkede. Beslutte, om standard døre, skydedøre eller lomme døre kan dække det skab bedste. Tilføje plads til skabet ved at fratrække område fra et nærliggende rum eller gangen for at skabet store nok til de indhold, du ønsker at holde.

•Brug millimeterpapir at definere sektioner i skabet. Skitse to eller tre hængende stang rum, hvis skabet vil holde tøj eller frakker. Udpege en stang til kjole tøj og én for afslappet, f.eks. Definere hylder, plads til en kommode eller steder at hænge kroge. Gem sjældent anvendte elementer i toppen af skabet og tunge varerne på eller i nærheden af gulvet.

•Vælg en indvendig vægbeklædning. Vinyl tapet, for eksempel, kunne være en mulighed for et skab, der vil opleve en masse slid og ælde. Installere en stærkere grade af tapet til at modstå skrammer, hvis sportsudstyr vil blive kastet i skabet flere gange om ugen. Perle bestyrelsen paneler kan være en mulighed for skab vægge, hvis dåse varer eller havearbejde forsyninger vil blive gemt på hylder i skabet.

•Vælg en organisation system. Vælg reoler eller et lille skab med en glat træ finish for inde i et soveværelse closet. Bruge metal wire stativer i skabene, der vil holde legetøj og dåse varer. Eller tilføje store etiketter på plast lagerbeholdere opbevares i et skab, så små børn kan finde og gemme poster lettere. Tilføj hylder inde i en kælder opbevaring skab brug 2-tommer-ved-4-tommer bestyrelser og 1/2-inch-thick krydsfiner for at oprette reoler til maling eller udendørs kemikalier.

•Plan detaljer og farver. Vælg skydedøre med spejle knyttet, for eksempel, hvis skabet er i et påklædningsområde. Overveje om forsænket belysning er nødvendigt i skabets loft. Bruge lys tan placeringer, der kan holde tørklæder eller andet tilbehør, således at skabet ser pænt når de er åbne. Køb glas eller white wire reoler til at give et badeværelse skab et mere moderne look. Male den closet interiør en farve, der harmonerer med plads.

Tips & advarsler

  • Søge massivt stål closet døre med deadbolt låse, hvis skabet vil holde værdigenstande. Kontroller, at enhver skab, der indeholder giftige kemikalier kan låses for at holde små børn.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com