Hvordan du planlægger en Slab for et skur

October 1

Hvordan du planlægger en Slab for et skur

Hver skuret vil fungere bedre med en betonplade. Betonen skaber en overflade for at køre en ridning plæneklipper ind i bygningen, f.eks. Planlægning udformningen er relativt simpel, da kun grundlæggende materialer er påkrævet. Må ikke spare på mængden af beton bruges til faktiske byggeri, men da et tyndt gulv vil knæk lettere over tid. En tyndere base gør også slab sårbare over for fugt fra jorden jord. Planlægge opførelsen af slab omhyggeligt at se godt fra alle vinkler, da et skur kan hvile på toppen af pladen og forlade omkredsen synlige.

Instruktioner

•Measure værftet plads tilladte til et skur. Skitse en grundlæggende slab, gør sikker på det ikke vil være i nærheden af træer eller beplantninger, der i sidste ende vil vokse store rødder. Planlæg at bygge en ramme med 2 x 8 tommer boards foret med roll-type metal gitter arbejde, som vil tilføje styrke til den konkrete pour. Design plade til passer dimensioner af skuret præcis, så vælg stald modellen skal anvendes, før pladen er konstrueret.

•Locate grave værktøjer for at forberede slab værftet plads. Bruge en rotary tiller, for eksempel, til at bryde op af jorden. Erhverve skovle til en eller to arbejdere til at grave ud slab plads. Planlæg at have en hakke, så godt, da sten kan være i vejen. Niveau slab plads til at give mulighed for et betonfundament 8 inches dyb, der vil være mindst et par inches over omgivende jord. Hæld slab dybere end 8 inches, hvis det er nødvendigt at give mulighed for en overflade lidt over jordhøjde.

•Discuss alle aspekter af pour med en konkret virksomhed. Tale med eksperter om typen af beton til pour, omkostninger og særlige behov for at tillade værftet plads til levering lastbil. Husk på at græsplænen blomsterbede eller særlige beplantninger kan diktere, at trillebøre bruges til at udfylde rammerne slab. Planlæg at ansætte arbejdere til at hjælpe med dette, hvis det er nødvendigt.

•Plan at bygge slab overfladen for at kaste vand. Skråne den øverste overflade, når pladen er konstrueret, for at kaste vand da ekstreme regn kan forårsage stillestående vand. Mulighed for et gulv, skrubbe fra tid til anden også. Design gulve ramme lidt højere på forsiden af halv tomme. Under slab hæld, udnytte en 2 x 4 tommer tømmer bord for at afslutte pour til en glat tekstur.

•Fastsætte en landskabspleje grænsen for slab. Gør dette for at give mulighed for en bund af småsten eller barkflis, for eksempel langs omkredsen. Indarbejde denne grænse i planen, så græsslåning bliver lettere nær skuret. Installere en grænse for at holde ukrudt fra vokser i nærheden af den nye bygning, også. Design en kant rundt om skuret pladen med en flad mursten på kanten af den samlede perimeter installeret helt fladt. Brug denne flade mursten plads til en plæneklipper hjulet til at ride på.

Tips & advarsler

  • Ikke hælde beton i ekstremt koldt vejr uden anitifreeze tilføjet til beton. Beton blandet til en sommerdag vil undlade at tørre ordentligt i iskolde vejr uden frostvæske, hvilket gør det sårbare til at revne.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com