Hvordan du planlægger en soveværelse Suite

June 18

De fleste moderne huse har taget store master soveværelser til et helt nyt niveau med ekspansiv badeværelser, hans og hendes walk-in-garderobeskab, stort soveværelse områder og opholdsområde til afslapning i slutningen af dagen. Selvom disse hule rum kan være skræmmende at tackle uden hjælp fra en professionel dekoratør, kan en lille smule planlægning gøre det nemt at designe et soveværelse suite, der er smukke, funktionelle og perfekt egnet til din stil.

Instruktioner

•Measure hver væg i soveværelse med målebåndet, jotting ned dimensioner og placering af vinduer, døre og stikkontakter. Gentag dette for hvert rum eller område af dit soveværelse suite, herunder badeværelse og garderobe.

•Kontrollér en grov skitse af formen på din værelser, og skrive målingerne du tog ud for de tilsvarende mure. Denne skitse vil tjene som en reference og giver dig mulighed for at dobbelttjekke dine målinger.

•Brug en skala af to firkanter på millimeterpapir til lige en fod i dit værelse, eller en halv tommer ene fod forhold, overføre dine målinger på ternet papir. Sørg for at markere vinduer og døre.

•Look gennem design bøger at finde stilarter, tekstiler og møbler der fanger dit øje. Finde ud af dine møbler behov for hver plads, overvejer at sove, siddende og lagring behov. Besøg Møbelforretninger at indsnævre dit valg, og måle hvert stykke møbel du overveje at købe.

•Overførsel målinger af møbler stykker du overvejer at millimeterpapir benytter den samme skala som før. Skåret ud stykker af "møbler" og bruge dem til at planlægge rummet. Siden stykkerne er lavet til at skalere og let kan flyttes, kan du arbejde ud en praktisk grundplan uden at købe møbler, der ikke kan arbejde i rummet. Overveje, hvor stikkontakter er placeret, når du planlægger placeringer for læsning lamper, ure eller andre elektroniske elementer.

•Decide på de møbler, der passer til dit space, og købe disse varer. Vælg en design-ordningen, der koordinerer med stil med møbler, du valgte, og udvælge sengetøj, tilbehør, belysning og gardiner. Bære temaet ind i badeværelset til at binde rum sammen.

•Brug dimensioner af skabet til at designe en brugbar storage-løsning, der opfylder dit tøj og lagring behov. Købe og installere organisatoriske elementer for at plads.

Tips & advarsler

  • Hvis traditionelle møbler stykker ikke arbejder for dit liv, Vær ikke bange for at gøre noget anderledes. For eksempel, hvis du folde sjældent tøj til opbevaring, ikke spild penge på en stor kommode. Køb et lille stykke passer til dine behov, eller udnytte skuffer på en natbord. Bruge pladsen for noget vigtigt for dig, som en musical instrument eller en underholdning center.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com