Hvordan du planlægger en Swimming Pool

February 5

Hvordan du planlægger en Swimming Pool

En inground pool kan gøre din baghave til en eksotiske lagune, giver dig en pengebesparende mulighed for en "staycation" i stedet for at rejse. Planlægning er nøglen til at skabe en swimmingpool, som du vil nyde for kommende år. Overveje, hvilken type af pool du vil, hvor du vil placere det i gården, specielle funktioner og ekstramateriale som terrasser og landskabspleje før du lægger en skovl i jorden.

Instruktioner

•Undgå nogle forskning og beslutte, om du ønsker en beton eller gunite pool, en vinyl pool eller en glasfiber pool. Konkrete puljer give dig den mest design fleksibilitet, mens vinyl pools kræver mindre arbejdskraft og kan være din billigste løsning. Glasfiber pools er præfabrikerede og installere hurtigere.

•Decide hvor du skal placere din pool. Spore de sol og skygge områder på tid af året, når du vil bruge din pool. Geografiske steder hvor falder temperaturen om natten, kan du overveje at placere den pulje, hvor det vil få de fleste solen. Puljer kan være dyrt at varme, og solen vil varme det op. Overveje, hvor tæt du vil pool til skovbevoksede arealer hvor faldende blade og snavs kan være et problem.

•Opret en skala tegning af swimmingpool i din baghave miljø. Læg pool med reb til at se hvordan figuren vil arbejde. Glem ikke at give mulighed for konkrete gårdhave plads og landskabspleje omkring poolen.

•Spørg en professionel hvilken størrelse filter du får brug for størrelse og dybde af bassinet du planlægger at bygge. Før du planlægger en stor, dyb pool, huske på, at kører en kraftfuld filter for lange timer kan rack op pool omkostninger.

•Sørg for at sikre at din pool bygherre har alle de tilladelser, der er nødvendige for at bygge puljen og at han har placeret underground utilities. Udgrave, ramme og afslutte poolen.

Tips & advarsler

  • Afgørelse om særlige funktioner som vandfald, kurbade og belysning.
  • Husk at tjekke på hegn krav omkring poolen.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com