Hvordan du planlægger en to bil Garage

February 5

Tilføje en garage til din hjem øger plads tilgængelig og praktisk brug af plads samt din gensalgsværdi. Fastlæggelse af formålet med garage og præcis hvordan du ønsker at bruge pladsen er kritisk i planlægningen af garagen. Derefter skal du bestemme, om du vil hyre en entreprenør eller bygge garage selv. Mens gør konstruktionen selv vil spare dig for masser af penge, være sikker på, du kan håndtere udfordringerne i bygge projektet selv.

Instruktioner

Hvordan du planlægger en to-bil Garage

•Indstil hvordan rummet vil blive brugt. Vil du bygge en to-bil garage faktisk parkere to biler, eller for at parkere en og brug resten af plads til opbevaring? Definere hvad garagen vil blive brugt til specifikt.

•Indstil den reelle størrelse kræves til din to-bil garage. Et minimum kræves størrelse for en to-bil garage er 18 fod bred og 22 fod lang. De faktiske bil størrelser skal dog tages i betragtning. For folk parkering en fuld størrelse SUV krævede størrelse er betydeligt større end for dem parkering kompakte biler. Garagehowto.com anbefaler 24 af 24 fødder for to-bil garager med rigelig døråbningen værelse plus nogle opbevaring.

•Decide dit budget. Ifølge costhelper.com, vil en to-bil garage på 380 kvadratfod koste mellem $13,300 og $17,100 hvis du har en entreprenør bygger det for dig. En gør det selv-garage vil køre dig mindst $5.000 for materialer.

•Vælg materialer, holde tankerne, hvordan garagen passer med resten af dit hjem i udseende. Hvis garagen ikke blend godt med resten af huset, kan din egenskabsværdien reduceres.

•Kontakt med fagfolk. Kan du tale med en designer for dine planer, en bygherre inspektør til at finde ud af krav for byggetilladelser i dit område, og hvis du leje en entreprenør skal du skøn fra mindst et par før du vælger en.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com