Hvordan du planlægger en udstyret køkken

May 1

Hvordan du planlægger en udstyret køkken

Monteret køkkener giver effektiv arbejde rum til at tilberede mad og gennemføre alle de forskellige aktiviteter i et køkken. De kommer i en bred vifte af design og kan nemt tilpasses. Nøglen til en vellykket køkken design planlægning. Frem for at skabe eller borde én ad gangen, som i ikke-udstyret køkken, bør monterede køkkener være designet, hvis ikke installeret som en komplet værelse.

Instruktioner

Planlægning

•Kontrollér, en liste over alle de aktiviteter, du udfører i dit køkken. Ud over den grundlæggende funktion af hverdagens madlavning, kan du lide at spise i køkkenet, underholde der, give madlavningskursus, kan og bevare frugt i sommeren eller gøre vasketøj der.

•Tilføj til listen over et afsnit til alle dine krav til opbevaring. Har du mange små kogeapparater og værktøjer eller usædvanligt formede retter? Har du købe dagligvarer i bulk og har brug for et sted at opbevare dem? Foretrækker du åbne reoler eller lukkede kabinetter?

•Consider alle de store apparater, som findes i dit køkken. Ud over komfur, opvaskemaskine og køleskab, kan køkkener indeholde en vaskemaskine og tørretumbler eller en fryser.

Design

•Measure din eksisterende køkken. Optage dimensioner af hver væggen og gulvet og måle størrelsen af alle vinduer.

•Draw en skala plan i køkkenet. Du kan gøre dette ved hånden på kvadreret papir eller bruge et online-værktøj. Mange store DIY stores og udstyret køkken leverandører tilbyder det som en gratis service på deres hjemmeside og nogle af disse værktøjer giver dig en tre-dimensionelle opfattelse af din foreslåede køkken. Markere holdninger af enhver vinduer og døre på din plan.

•Decide hvis du vil holde nogen eksisterende funktioner i dit køkken, skabe, bordplader eller vasken. Tegn disse på din plan.

•Fastsætte trekanten arbejde. Arrangement af komfur, vask og køleskab, og afstande mellem dem, bør give en optimale arbejdsområde, giver mulighed for en let flow mellem disse stationer. Placer køleskabet først, da det er den mest anvendte apparat i køkkenet, og arrangere komfuret og vask næste. Være opmærksom på kravene og sikkerhedsspørgsmål.

•Sketch tælleren toppe og forberedelse områder på dit køkken plan. Områder ved siden af vasken og ovnen er stærkt opbrugt i tilberedning af måltider og rengøring bagefter. Overveje counter rum som potentielle opbevaringsrum eller endda arbejde overflader. Trække bokse under og over counter rum til at repræsentere de steder, hvor du kan placere skabene.

Udvalg

•Visit køkken leverandøren showroom. Vælg en stil til dit køkken, detaljering materiale, finish og farve. Arbejde overflader, skabslåger og håndtag vil afspejle det udseende, du sigter efter.

•Measure størrelser af alle de forskellige skabe og skuffer fås i din stil. Klip papir figurer til at skalere, eller bruge skabeloner, der af din online værktøj til hver størrelse af kabinet og arrangere dem på dit køkken plan. Konstant henvise tilbage til din liste over aktiviteter, apparater og opbevaring skal sikre, at dit køkken design vil rumme dem alle. Du bliver nødt til at bruge nogle tid på at flytte alt på planen om at opnå den bedste køkken design til dine behov.

•Fastsætte indersiden af din skabene, igen med henvisning til dine opbevaringsbehov. Tilføje yderligere reoler en pladespiller, Lagerreoler og skuffe dividers om nødvendigt. Man kunne selv deler lagerplads lodret i stedet for vandret for at imødekomme bageplader og store fade.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com