Hvordan du planlægger en victoriansk æra badeværelse

July 26

Hvordan du planlægger en victoriansk æra badeværelse

En victoriansk stil badeværelse er fuld af detaljer og rigdom. Forskning i victoriansk stil, før du begynder at indsamle de elementer, du har brug for at designe et badeværelse, der vil passe den. Fordi badeværelset er lille, er det et godt sted at starte en hus-wide victorianske udsmykning ordning.

Instruktioner

•Søge og indsamle victoriansk stil tilbehør til dit badeværelse. Disse kan omfatte sæbeskåle, billeder til væggene, et spejl til at erstatte en mere moderne, er allerede på plads, og kurve til at holde håndklæder og andre ting.

•Invest i høj kvalitet håndklæder og tæpper. Den victorianske æra handler om overdådighed. Dybe farver som maroon, jæger grøn, samt fløde og nuancer af pink er egnede til denne stil.

•Udskift standard badekar med en replika klo fod badekar med en victoriansk stil vandhane. Erstatte håndvasken vandhane med en Victorian replikaer.

•Installer udsmykkede detaljer rundt i lokalet, som lister rundt om toppen af vægge og træpaneler døre. Erstatte lamper med victoriansk stil sconces. Søg bjærgning butikker for autentiske detaljer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com