Hvordan du planlægger og bygge en lille haven vandfald

October 25

Vand funktioner, såsom baggård vandfald, er en attraktiv og beroligende funktion til at tilføje til din værftet. Størrelser og udformninger af hjem vandfald varierer meget. Du kan købe en glasfiber-kit til at gøre et vandfald, men disse er dyre og det færdige produkt har ikke et naturligt udseende. Gør din egen vandfald giver den færdige en langt mere realistisk kig og koster lidt penge til at konstruere.

Instruktioner

•Decide og skitse generelle form og størrelse du ønsker det færdige produkt skal være. Skitsen vil hjælpe dig med at træffe beslutning om passende design senere. Overveje hældningen af efteråret. Også overveje hvilken størrelse pool af vand vil være under vandfaldet. Bestem, om bunden af poolen til at være foret med sten til at ligne en flodseng eller gummi til at minimere erosion.

•Dig pool mellem 12 og 14 fod lang og mellem 6 og 12 inches dyb med en skovl. Fyld bunden af hullet med 1 tomme af sand og klappe det ned til at komprimere den. Derefter linje pool med sten. Når grave ud snavs til poolen, placere gravet op snavs på kanten af poolen hvor vandfaldet vil være.

•Juster form af højen af snavs til at repræsentere den generelle form og størrelse af vandfaldet du designet i trin 1. Faldet skal være mellem 18-24 inches høj. Det kan enten være trappe-trådte eller skråt.

•Line hældning eller trappe-trådte højen med sten. De mindre sten bør være op toppen, mens de større sten bør være i bunden. Forlade de større sten hængende over poolen, således at vandet løber ind i puljen og ikke på jorden. Når du opbygger vandfald med klipper, placere slanger til pumpen bag klipper at skjule dem.

•Sæt pumpe ind i puljen. Du ønsker ikke at røre siderne eller nederst. Hvis det berører, vil det begrænse strømmen af vand.

•Fyld pool med vand. Tænde pumpen til at kontrollere vandstrømmen. Hvis det er nødvendigt, justere placeringen af pumpen. Vandet vil køre ned ad højen og ind i puljen, cykling op igen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com