Hvordan du planter bunddække i skyggefulde områder

November 22

Jorden covers er en glimrende løsning for områder med ringe eller ingen sollys hvor mange græsser plejer at vokse. De er så nemme at dyrke, selv uerfarne gartnere kan rod, starte og vokse dem med succes. Nogle jorden dækker ud over udklædning tidligere nøgne jorden producerer selv små blomster. Når de er etableret, de har brug for meget lidt opmærksomhed.

Instruktioner

•Indstil hvad du mener vil vokse bedste i skyggefulde stedet du ønsker at dække. Typer af bunddække, der vokser godt i fuld eller delvis skygge omfatter Krybende Ranunkel, Krybende Charlie, jorden vedbend, vinca mindre (også kaldet periwinkle), ivy, pachysandra, vilde jordbær, vild ingefær, Kenilworth ivy og redwood skovsyre. Tale med havearbejde eksperter i dit område for anbefalinger, og overveje fordele og ulemper ved hver plante. Nogle jorden dækker er invasiv, og hvis der ikke er hindringer mellem dem og dine andre græsplæne og haven områder, de vil tage.

•Tag stiklinger fra bunddække af dit valg fra etablerede planter, eller køb starter planter på et havecenter. Mange jorden dækker vokser vildt i grøfter og i felter, så du kan være i stand til at få så mange stiklinger, som du har brug for gratis. Du kan også plante frø, hvis du foretrækker.

•Root stiklinger i en rode medium eller i vand. Rode medier er vermiculit, groft sand, perlite eller en blanding af sand og sphagnum. Du kan også bruge rode hormon samt. Spørg dit havecenter til at anbefale noget. Du kan også root stiklinger i vand. Fyld en gryde med den rode medium og lave huller i overfladen med en blyant. Isæt forsigtigt stiklinger i hullerne. Vand grundigt. Placere en klar plastpose over potten uden at forstyrre stiklingerne. Indsætte små stakes eller plastic drikke sugerør i mellem stiklinger til at holde plastik op som et telt. Fastgør taske sikkert rundt i bunden. Dette fungerer som en miniature drivhus terrarium til stiklinger. Placer puljen i et sted, hvor det vil få masser af diffust parti men ikke direkte sol. Åbn posen for en kort tid hver dag så frisk luft vil forhindre mug fra formning i puljen.

•Plant stiklinger i jorden du ønsker at dække så hurtigt som flere sunde rødder har spiret. Gøre dette så tidligt på foråret som muligt, så plantedækket har masser af tid til at sprede hele foråret, sommeren og efteråret. Indsæt de rodfæstede stængler ned i jorden, der dækker alle rødderne. Space stiklinger 6 til 12 inches fra hinanden over hele området, der dækkes.

•Kapacitet transplanterede stiklingerne grundigt, og afhængigt af de særlige plante du har valgt, holde jorden så fugtig som planten kræver så de vil vokse og sprede hurtigere.

Tips & advarsler

  • Sørg for hindringer er mellem plantedækket og resten af din have, så plantedækket ikke tager.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com