Hvordan du reparerer almindelige problemer med Plænetraktor

July 22

Hvordan du reparerer almindelige problemer med Plænetraktor

Det er sommer og tid til at komme ud af Plænetraktor og udføre nogle normale græsplæne vedligeholdelse. Med tiden ske problemer med din Plænetraktor og du bør kunne reparere nogle almindelige problemer med din Plænetraktor på egen hånd. De mest almindelige problemer, der er bruger kammeratlig at reparere er rå kører, ikke-startende eller dårlig skæring. Hvis disse løsninger ikke får din Plænetraktor og kører effektivt, så en professionel lille motor reparation person kan være påkrævet.

Instruktioner

•Ændr tændrøret. Dette gøres nemt med et tændrør skruenøgle eller en tilsvarende ratchet og socket. Tændrør er billig og tilgængelig på hver hardware butik. Hvis din Plænetraktor ikke kører, er chancerne, at tændrøret er skyld.

•Ændr din olie og udskift luftfilteret. De fleste græsplæne traktorer tage en standard 10W-30 automotive olie. Luftfiltre er tilgængelige på isenkræmmere. Disse to elementer er fælles problemer hvis Plænetraktor løber groft.

•Ændr en drivrem eller en plæneklipper deck bælte, der er brudt. Hvis de roterende vinger er ikke længere spinning, eller traktoren ikke længere bevæger sig, er chancer det er en brudt bælte. Disse seler er placeret under traktoren. I de fleste tilfælde, den gamle brudte bælte blive smidt fra traktoren Hvornår er pauser. Tag den gamle bælte til enhver gård gennemføre eller lille motor reparation shop og få den rigtige bælte til din Plænetraktor.

•Udskift skære knive. Blade fjernes med en skruenøgle og umiddelbart kan udskiftes med en klinge på en isenkræmmer eller afsnittet hjem og have i et stormagasin. De fleste vinger er så billig, at det ikke betale sig at skærpe dem. Erstatte dem en gang pr. sæson og din Plænetraktor vil skære ligesom brand nye.

Tips & advarsler

  • At holde din Plænetraktor i arbejdsduelig tilstand er noget, de fleste mennesker bør være i stand til at gøre på egen hånd. Fælles problemer kræver reparationer, som de fleste mennesker kan håndtere, hvis de har nogle DIY erfaring.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com