Hvordan du rette Curling tæpper

June 29

Hvordan du rette Curling tæpper

Område tæpper tilføje visuelle interesse for ethvert rum. De kan bruges til at definere et opholdsområde, som en kid-venlige spilleområdet eller til at tilføje et stænk af farve til miljøet. Den tætte vævning af nogle tæpper kan forårsage hjørner og kanter til sidst rulle op, der er ikke blot uinteressant, men skaber en udkobling fare. Derudover har mange tæpper latex backing, som har tendens til at krølle. Glatte curling tæpper, så snart du bemærker dem begynder at krølle eller problemet vil forværres.

Instruktioner

•Drej tæppet over, og rul det. Vende rulle det på denne måde indtil det er halvvejs rullet op, og derefter overlade det i denne stilling i 15 minutter. Rul tæppet, og derefter vende roll anden halvdelen af tæppet. Igen, forlade det rullet op i 15 minutter. Rul det og lægge det fladt. Hvis kanterne kun lidt curling, kan du tilbageføre roll kanterne snarere end halvdelen af længden af tæppet.

•Indstil en jern på "uld" indstilling og jern curling kanter flad. Dette fungerer bedst på curling hjørner på et lille område tæppe. Hvis tæppet har latex backing, Sørg for jern er ikke for varmt eller gummi vil smelte.

Uddelingen tæppe og lave curling kanter ved at tilslutte det til gulvet med dobbeltklæbende tape eller Selvklæbende Velcro. Dette fungerer bedst på området tæpper på flise eller hårdttræ gulve. Husk at tape eller Velcro kan være vanskeligt at fjerne senere hvis du vil flytte tæppet til en ny placering.

Tips & advarsler

  • Tæpper, der er bundet i hjørnerne kan være rettede ved afbinding dem og placere en tung genstand på hjørnet natten over. Retie i morgen.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com