Hvordan du selv gør en General kontrakt tilføjelse Job

January 8

Generelle entreprenører er de mennesker, der fører tilsyn med et byggeri job. De leje og koordinere arbejdstagerne, indgive alle nødvendige papirarbejde, herunder tilladelser, arbejde med de lokale bygning inspektører, vælge og betale for materialer og arbejdskraft, inspicere arbejdet på huset og gøre alle de små beslutninger, at køber ikke ønsker at beskæftige sig med. Det er en stor opgave. Dog kan du spare penge ved at gøre den generelle kontraherende dig, især på mindre arbejdspladser som tilføjelser. At være din egen hovedentreprenør kræver du følger visse skridt.

Instruktioner

•Kontrollér alle tilladelser, inspektionsplaner, certifikater, koder og kvarteret pagter, der skal gælde for det job, du overvejer. Der kan være koder eller pagter, der vil begrænse dit projekt, såsom egenskabskrav tilbageslag, servitutter eller arkitektoniske retningslinjer. Vær sikker på at inkorporere dem i dine planer.

• Udvikle en tegning eller plan for din plan. Inddrage en arkitekt sikrer, at du har alle trin og uforudsete udgifter inkluderet i dine planer, som eldiagrammer og indramning planer.

•Investigate nogen licens eller bilforsikring krav din landestandard har i henseende til hovedentreprenører.

•Find og leje underleverandører til job efter at få noget baggrundsviden om deres rolle og hvad der kræves af dem. Få referencer--- og tjekke dem---sammen med skriftlige tilbud og overslag, så du kan passende sammenligne citater. Overveje midten citater, snarere end høje og lave dem; de er mere tilbøjelige til at være egnet til kvalitet og mængde arbejde jobbet kræver.

•Planlæg din underleverandører på ordentlig stadier og tidsrammer. Være fortrolig med hvad der skal gøres på hvilket tidspunkt og hvor lang tid opgaven bør tage. Forlade lidt ekstra tid til forsinkelser, så du ikke mister en underleverandør, fordi du ikke længere passer ind i hans tidsplan.

•Find ud af, hvad en kvalitetsjob ser ud, så du kan kontrollere det arbejde, der er gjort. Arbejdet skal passere en bygning inspektion, så du skal være sikker på, at arbejdet udføres til kode. Du bliver nødt til at prøve at få underleverandørens tilbage ud til stedet for at lave arbejdet, hvis du får en svigtende kvalitet, som vil kaste dig ud tidsplan.

•Kontrollér valg på materialer hurtigst muligt og med behørig omhu, og ikke ændre dit sind, medmindre absolut nødvendigt. At foretage ændringer i løbet af processen kan tilføje ufortalt penge og mandetimer til jobbet.

•Være alle hurtigt og præcist. Underleverandører og leverandører kan og vil, placere en entreprenør lien mod din ejendom, hvis du ikke betaler dem ifølge kontraktvilkår, som vil påvirke titlen på dit hjem og din kredit. Ikke betale for alt op foran; holde nogle betalingen, indtil arbejdet er afsluttet.

Tips & advarsler

  • De fleste mennesker undervurdere det arbejde, som en god hovedentreprenør gør. Du skal have den tid, opmærksomhed og tålmodighed til at afsætte til jobbet, sammen med en meget fleksibel tidsplan.
  • Hvis fejltagelser på grund af din uerfarenhed, kunne fastsættelse af spørgsmål koste mere og derefter leje en hovedentreprenør. Mange generelle leverandører er i stand til at forhandle rabat på leverancer og arbejdskraft eller præferentielle planlægning, på grund af mængden af arbejde de kan tilbyde.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com