Hvordan du slippe elektrisk Box af myrer

October 22

Myrer, der indrejser i og forlader elektriske bokse er tilbøjelige til at være carpenter myrer, som bruger elektriske bokse til at indtaste og forlade tunnellerne til deres reder. Af tid du ser myrer i og omkring dine elektriske bokse, de vil har allerede tygget en række tunneler i din vægge og gjort rede for deres koloni. Du kan slippe af carpenter myrer ved at finde deres reder og sprøjte dem med insekticider.

Instruktioner

•Observe hvor myrerne kommer og kommer fra mellem midnat og 3 a.m. til at bestemme hvor Tømrer ant reder er placeret i dit hus. Carpenter myrer vil have to reder i dit hjem. En af dem vil være den største koloni, hvor dronningen bor med sin yngel og arbejdstager myrer. Den anden vil være en satellit koloni, hvor arbejderen myrer, unge larver og æg er placeret. Du skal lokalisere reder for at udrydde myrerne.

•Dilute en teskefuld honning med vand og sted klatter af det på bagsiden eller glat side af malertape i et område, som du kan se ants rejse gennem hyppigt, såsom dit køkken og badeværelse, veranda vinduer, utætte tage og vægge og loft i nærheden af pejse. Se myrerne og følge dem, når de har spist honning; de vil vende tilbage til en rede til at distribuere mad til kolonien. Det kan tage lidt tid, men i sidste ende de vil føre dig til en elektrisk boks, eller en baseboard eller kabinet i nærheden af en elektrisk boks, hvor de ind i væggen og rejse gennem tunneler til en hule rum, hvor de har bygget deres rede.

•Rap på væggene i nærheden af de elektriske bokse, som myrerne gå ind og ud af med udgangen af en skruetrækker til at lokalisere, hvor reden er i væggen. Når du høre en hul lyd, kan du også høre lyden af forstyrret myrer scrambling omkring i reden i væggen. Hvis du ikke er sikker, Indsæt spidsen af en skruetrækker ind i væggen til at afsløre udgravede koloni tunneler.

•Tag electric plader med en skruetrækker. Tape skruer til dækplader, således at du ikke mister dem. Forsigtigt trække sig ud af det elektriske stik eller skifte forsamling fra det elektriske felt og lad det hænge på ledningerne.

•Tag på latex eller plastic handsker. Spray aerosol borsyre støv langs kanten af de elektriske bokse, pas på ikke for at sprøjte nøgne ledninger. Hvis du kan, prøv at sigte Sprayen, så at det træder hule af væggen. Når carpenter myrer rejser gennem støvet, vil det holde håret på deres organer. De vil bære borsyre tilbage til reden og forsøge at rense sig selv ud, som vil sprede syre til andre myrer og larver. Hvis du ikke kan få adgang til reden direkte, bore et hul med en 1/8-inch boret i væggen nærmeste hult klingende spot og spray borsyre støv i hullet.

•REINSTALL det elektriske stik eller switch forsamling og den elektriske boks dække plade.

Tips & advarsler

  • Carpenter myrer rejse rundt i ledninger og VVS af boliger. Hvis du kan få adgang, hvor wiren træder væggen fra kælderen, spray hullerne det går igennem med borsyre aerosol.
  • Tømrer ant reder er almindeligt forekommende i de hule dele af vægge er beliggende bag opvaskemaskiner og træ våbenhus kolonner.
  • Hold borsyre spray fra din krop, når du spray det. Ikke spray det med dyse tæt på dit ansigt eller krop, som den flydende spray kan akkumulere og kunne dryppe på dig.
  • Vask dine hænder efter brug af borsyre spray til at forhindre utilsigtet kontaminering af hverdagens husgeråd.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com