Hvordan du slippe en gård af snegle

September 24

Mange mennesker forstår ikke, hvorfor deres blomster synes at være at forsvinde dagligt og at årsagen er den ydmyge slug. Sneglene elsker fugt og under dække af natten, når duggen er til stede, de spisning på dine planter. Læs videre for at lære at slippe en gård af sneglene.

Instruktioner

•Understand at sneglene er berygtet for at spise planter, blomster og grøntsager, mens du sover, og de kan gøre en masse skade i korte orden, hvis de gå ukontrolleret. Deres foretrukne fødevarer omfatter rådnende vegetation, svamp og ådsler (selv andre døde snegle). Hvis du har mistanke om sneglene er ansvarlig for at beskadige din haver, gå udenfor tidligt om morgenen, mens duggen er stadig på græsset du bør bør spot dem, da de glider langsomt over græsset, skjule under fugtige blade eller krølle op i fugtig skygger.

•Know at der er flere alternativer for at slippe af med sneglene, nogle lettere end andre, og et par løsninger er meget billig. Du har sikkert allerede ingredienserne i dit køkken. Give bare sneglene en liberal knivspids salt og de henvende sig til gel. Ammoniak og vand, blandet (5 til 10 procent ammoniak) dræber dem med et par dråber. Brug ikke for meget, eller det kan beskadige græsset. Eller Bland 1 tsk sukker med vand nok til næsten fylde plante pot underkop og sætte dette ud hvor du synes at have den mest skade. Sneglene klatre i og drukne. Du kan holde beholderen på plads i flere dage før "re-indstilling" fælden. Du kan også bruge øl.

•Hold i betragtning, at der er også afskrækningsmidler, som du kan købe på Havecenter eller hardware butik. Disse stoffer er smertefuldt at sneglene, når de kommer i kontakt, så de holde sig væk fra det pågældende sted. Der er også slug barrierer, der er i granulatform, gel eller indsætte, kan du sprede omkring haver. Træ aske eller kiselgur er et irritationsmoment at sneglene hvis de prøver og krydse det så godt. Repellanter og barrierer fungerer godt i temmelig tørt vejr; udvidet regn eller vanding vasker dem væk. Naturlige rovdyr at sneglene er nogle fugle, slanger, frøer og tudser. Tilsyneladende har snegle en ubehagelig smag til andre skabninger.

•Keeping grøntsags- og senge fri for snegle er ikke en nem proces; de synes at formere sig så hurtigt som du kan dræbe dem, men at miste dyrebare frøplanter er ikke en mulighed. At tage en tur med en salt shaker morgen og aften synes at holde dem i skak. Husk hvad der virker, til du kan tage nogle eksperimenter, men giv ikke op.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com