Hvordan du slippe planter af blad minearbejdere

June 15

Hvordan du slippe planter af blad minearbejdere

Leaf minearbejdere er lige muligheder for skadedyr, der kan findes på spiselige, prydplanter og nål planter. De larver af fluer, møl eller biller og foder på vævet lige under bladets overflade. De forårsager karakteristiske mønstrede skader i løvet, som de foder. Der er blade minearbejdere, der er specifikke for enkelte planter såsom elm og aspen blad minearbejdere. Udvalg af blad minedrift insekter gør kontrollen vanskelig, men da den fodring aktivitet ikke gør ondt at plante det er ofte ikke nødvendigt. Leaf minearbejder kontrolelementer er mest effektiv, hvis den anvendes, når æggene er pakket i beviser.

Instruktioner

•Prune eller klippe ud en inficeret plante væv og ødelægge den. Aktuel kemiske kontrol er ofte ineffektiv, fordi leaf minearbejder er under overfladen af bladet og beskyttet mod kontakt med giftstoffer. Fysisk fjernelse af insektet er sikker og ugiftige.

•Spray når æggene er kun synlige på den under side af bladene. En pyrthroid baseret insekticid har vist nogle kontrol, når den anvendes før klækning. Det vil ikke påvirke allerede udklækket og gravende larverne, hvorfor timing er vigtig. Anvende det i det tidlige forår ved at indlæse en slange ende sprøjte med de beløb, der er anbefalet af producenten.

•Saturate de øverste og nederste dele af bladene samt de træagtige dele af planten. Pyrethriner klassificeres som botaniske kontrolforanstaltninger og er sikker at bruge i nærheden af spiselige afgrøder.

•Skabe ud de store kanoner hvis bladene allerede viser tegn på skade. Den eneste løsning er en kemisk bekæmpelse, der kan sprayes på gennem en slange ende sprøjte. En systemiske insekticider vil komme ind plantevæv og larverne vil indtage gift når det feeds.

•Applicer neonicotinoids til jord eller blade. Mix produkt i det beløb, anbefalet af fabrikanten i slangen ende sprøjten. Enten anvende som jord gennembløde eller Blandtegning behandling. Når den anvendes på jord vil det give kontrol, der er optaget af rødderne.

•Betjen blad minearbejdere, der findes på spiselige blade som spinat manuelt. Fjern de blade, der allerede har spor og ser dagligt for tegn på æg under bladene. Ødelægge angrebne materiale, så larverne ikke udvikle.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com