Hvordan du søm gennem konkrete helvedesild

October 19

Hvordan du søm gennem konkrete helvedesild

Uanset om du reparation af skader på dit tag eller laver en komplet tagdækning job, kræver mange hjem tage konkrete helvedesild. Konkrete helvedesild er stærke og holdbare, der kræver lidt vedligeholdelse, men på grund af densitet af materialet, installation kan være svært. Placere helvedesild korrekt kræver ikke kun den korrekte placering af helvedesild, men at du bruger de rigtige materialer til sømning dem på plads. Når du har den procedure og materialer i hånd, men kan installation af konkrete helvedesild være hurtig, efterlader dig med et smukt tag, der kan sidste årtier.

Instruktioner

•Sæt rullesten på træ batten (strimler af træ på taget for at sikre helvedesild til) eller krydsfiner kappematerialer på dit tag. Placer rullesten, så korrosionsbestandigt neglene gå ind i shingle mindst 1/2 tommer ovenfor under fanen slots placeret under vandret kører tar stribe på den bageste del af rullesten. Placere søm mellem tar strip og faner under. Neglene skal også gå gennem lægte eller beklædningen under rullesten.

•Fjern alle negle venstre i lægte eller beklædningen før du installerer en udskiftning rullesten. Placer udskiftning helvedesild mod kanten af de tidligere indsatte rullesten og linet op med at rullesten.

•Sæt fire søm i hver rullesten, en på hver ende og en over hver af de to udskæringer, med en hammer eller søm pistol. Fjern eventuelle bøjet søm og placere en ny søm i positionen, hvis det er nødvendigt. Helvedesild bør overlapper hinanden med forskudt mellem rækker til støtte i vandafstrømning leddene. Ingen negle skal være synlig, når en ny række af helvedesild er blevet installeret.

Tips & advarsler

  • Bruge et korrosionsbestandigt søm med en rundet hoved længe nok til at trænge ind gennem rullesten og til overfladen under mindst 3/4 tommer. Bruge en hammer af mindst 24 ounce for mindre projekter, såsom udskiftning af beskadigede eller manglende helvedesild. For større projekter, skal du bruge en sømpistol til at fremskynde installation oparbejde.
  • Altid bære beskyttelsesbriller når sømning helvedesild på plads. Tilføje beskyttende øre propper hvis bruger en sømpistol til din tagdækning.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com