Hvordan du søm op House tagrender

March 12

Hvordan du søm op House tagrender

Tagrender er en væsentlig del af næsten alle hjem. Tagrender omdirigere nedbør, som normalt falder fra taget af hjemmet. Denne omdirigering beskytter husejere og besøgende fra en usædvanlig mængde vand falder fra taget. Installere en tagrende kan være svært, fordi du arbejder med voluminøse materialer samtidig også balancerende på en stige. Lære at negle op house tagrender vil hjælpe dig i gang med denne weekend-projekt.

Instruktioner

•Measure 1 1/4 inches ned fra metal drop-kant inddækningen i taget. Markere måling på forsiden af fascia med en blyant. Flytte til den modsatte ende af fascia hvor downspout vil blive placeret. Markere denne ende af fascia, så hældningen af tagrenden er ca 1/2 tommer pr. 10 fødder af tagrenden. Fastgør en kridtstreg mellem de to markerede rendesten linjer.

•Find og mark spær haler bag fascia. Spær skal være fordelt ca 16 inches på center. I mange tilfælde, bør du kunne finde søm hovederne, der tillægger spær fascia. Markere en linje for hvert spær hale på den markerede kridtstreg.

•Klippe tagrende til størrelse med tin snips. Passer endestykker på enderne af rendestenen ifølge producentens anvisninger. Skære downspout huller i rendestenen med en 4 tommers diameter hul saw.

•Indstil tagrende på plads. Ansætte en partner til at hjælpe dig holde tagrenden, mens du søm det til fascia med galvaniserede søm og en hammer. Sætte søm gennem spær haler, hvor det er muligt.

•Installer rendestenen bøjler hver 2 fødder på tagrenden. Gøre dette ved at koble bøjle under den front læbe af rendestenen og derefter løse det til fascia med søm eller skruer og en skruetrækker.

•Installer downspout ifølge producentens anvisninger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com