Hvordan du søm T & G gulvbelægning

October 13

Tunge og not gulv er fræset i kanterne så bestyrelserne passe stramt sammen som du lægge dem. De er generelt naglet på to forskellige måder: først med en standard sømpistol der skyder negle gennem ansigt, så med en etage sømpistolen skyder der negle gennem siderne af bestyrelser. Du skal starte med den standard sømpistol fordi design for sal sømpistolen forhindrer det bliver brugt lige ved siden af væggene. Lad gulvet acclimate til plads til en uge før installation.

Instruktioner

•Dæk gulvet i filt underlag, rulle den ud i kurser, der overlapper hinanden i kanterne. Hæft det ned med en korte pistol.

•Lay en kridt snapline en halv en tomme fra start-væg fra ende til ende. Lægge den første bestyrelse langs stregen med den rillede side mod væggen, så der er en halv-tomme hul der til gulvet ekspansion. Søm brættet ned med din standard gulvet sømpistol, sætte søm gennem ansigt hver fod langs begge kanter.

•Lay næste boards i slutningen af den første, forbinde dem ved deres tunge og not kantning. Søm dem ned på samme måde. Skær den endelige bestyrelse i rækken på en gering sav til at passe mod sidevæg med ½ tomme plads der.

•Lay den næste række i bestyrelsen sammen med den første, forbinder bestyrelser af tunge og groove fræsning på siderne. Arrangere dem så enderne ikke line op mellem banerne. Søm dem ned på samme måde, gennem ansigt.

•Lay de næste tre eller fire rækker af boards på samme måde, indtil du har lagt nok gulv overflade for at bringe i den pneumatisk sømpistol. Sæt sømpistolen på de installerede boards, med den forreste dyse hooked ud over kanten af den kommende bestyrelse. Udløse sømpistolen ved slående fyring puden med din hammer til at drive bestyrelser stramt sammen som det skyder i søm gennem side af brættet, lige over tungen.

•Build på tværs af gulvet kursus af kursus med den pneumatisk sømpistol, svimlende bestyrelser mellem kurser og skærebrætter slutningen, efter behov.

•Return at bruge standard sømpistol, når du er i nærheden af langt væggen og løbe tør for plads til at svinge en kølle. Top-søm de endelige fire eller fem kurser for bestyrelser som du gjorde de første par.

•Brug et bordet så for at skære den sidste kursus i bestyrelser, så de passer ind langs væggen med en halv tomme plads. Rum vil blive dækket af ordet trim.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com