Hvordan du spejder for mider i majs

February 21

Hvordan du spejder for mider i majs

En mide udbrud i din majs afgrøde kan være opskriften på katastrofe. Mider vil angribe din majsplanter, især bladene, og få dem til at se ud som om de har gået op i flammer. Denne skade i sidste ende dræber bladet og måske endda hele majs plante. Hvis du planlægger at sælge din majs, ikke kan du helt sikkert gøre det når en plante har været inficeret med mider. At sikre dine afgrøder er sundt og forblive spiselige, tager sig tid til spejder for mider tidligt og ofte.

Instruktioner

•Sørg på lookout for mider hele tiden, men især i sæsoner og år, der er alt for tørt og varmt. Dette er når mider er mest tilbøjelige til at strejke.

•Drej over bladene af din majsplanter til at lede efter mide skader. Undersiden af bladene er, hvor du vil se mide skader først. Et blad med mide skade vil se ud, som det er blevet brændt.

•Undersøg din majs planter omhyggeligt. Selv den mindste antydning af mide skader kræver øjeblikkelig opmærksomhed, fordi det vil kun blive værre, hvis mider er tilladt at fortsætte fodring og avl.

•Look for døde blade. Hvis du gik glip af de tidlige tegn på mide skader--brænde mærker- så blad vil sandsynligvis dø. Når du begynder at mærke døde blade, skal du gribe ind straks over mide angreb.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com