Hvordan du starter små Super hængekøje

May 2

Hvordan du starter små Super hængekøje

Start lille Super hængekøje er et mærke af miniature hængekøje designet til opbevaring af legetøj som udstoppede dyr. Hængekøjen hænger i hjørnet af et børneværelse og kan være fyldt med ting, der ville ellers fylder på gulvet og bed. Selvom Super hængekøje sælger for mindre end $20, kan du foretrækker at lave din egen legetøj hængekøje. Dette kan gøres fra en række knyttede sejlgarn sløjfer, i stand til at udvide til at gemme et vilkårligt antal pelsklædt venner.

Instruktioner

•Tie metal ring til en sikker position, som en stol ben eller dørhåndtag. Indlæse din netting shuttle med sejlgarn og binde den frie ende til ringen. Sted en ca 2-tommer-dækkende stykke krydsfiner vandret i bunden af ringen, at tjene som en mesh stick til at måle størrelsen af dine løkker.

•Loop sejlgarn omkring trådnet stick fra front til bag, trækker shuttle op mellem ringen og stokken øverste kant til højre for sejlgarn. Trække det gennem ringen og op mellem de to tråde under ringen. Slæbebåd sejlgarn stramme og derefter indhyllingsafstand ring til højre og op gennem midten, springer det gennem sig selv. Stramme sejlgarn igen for at låse sejlgarn loop på plads.

•Kontrollér 14 flere sådanne løkker langs ring og trække trådnet holde nøje ud. Vend ringen, så shuttle er til venstre og placere mesh stick lige under rækken af sløjfer. Gøre en anden række, denne gang forbinder sløjfer til dem i rækken over dem i stedet for metal ringen. Knude 17 disse rækker.

•Anbring den anden metal ring under trådnet pinden til den sidste række. Tværs af sejlgarn over toppen af trådnet stick, ned gennem ringen, ud til højre og bag den første del af sejlgarn, hvilket gør en løkke. Træk sejlgarn omkring bag ringen op gennem det og sejlgarn loop, trækker det stramme til lås på plads. Fortsæt med resten af rækken indtil hver sløjfe er knyttet til ringen.

•Tie to 30-tomme strenge af sejlgarn mellem to ringe, hver enkelt passerer gennem den ydre række løkker på begge sider af nettet. Dette vil give hængekøjen lidt af indsamle, hvilket gør det lettere at opbevare legetøj. Drive søm eller krogen-øjne ind i to vægge nær hjørnet og hænge hængekøje på dem af ringene. Fyld med udstoppede dyr.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com