Hvordan du tilføjer detaljer til en Den kabinet

August 19

Hvordan du tilføjer detaljer til en Den kabinet

Den kabinetter er et must-have for mange boligejere. Med den ofte fungerer som en familie værelse, undersøgelse og hjemmekontor, kabinetter giver dig mulighed at gemme elementer bag lukkede døre, når de ikke er i brug, at holde den pæn og overskueligt. Skabene er også en arkitektonisk omdrejningspunkt, så det er vigtigt, at din ikke kun fungere godt, men ser også godt ud. Hvis din frysere er forældet eller alt for almindeligt, Tilføj detalje at ændre deres udseende. Du får et brugerdefineret resultat uden bekostning af erstatter eller professionelle refacing.

Instruktioner

•Installer trim for at give din den fryser arkitektoniske detaljer. Oprette en ramme omkring front kanterne af dørene for en paneled-døren udseende. Anvende trim langs top og bund, front og side kanter at pynte skabene endnu mere. Start med at måle og skære trim brikkerne. Maling eller pletten trim, før du lægger det. Vinkelhjørner på 45-graders vinkler. Nail trim til kabinetter med brad negle.

•Panel skabslåger og udgangen paneler med beadboard, derefter male skabene farve-- eller farver--efter eget valg. Fjerne dørene, før du begynder. Måle beadboard til at passe døren fronterne og siden og tilbage paneler præcis. Overholde beadboard med trælim ifølge fabrikantens anvisninger, og derefter yderligere sikre boards med brad negle. Tilføje trim hjørner og kanter til at skjule den beadboard ru ender. Prime skabene, før du maler dem.

•Applicer træ applikationer, også kaldet onlays, at dine skabslåger og glatte overflader på toppen og bunden af dit kabinet fronter. Vælg fra udskårne og laser-cut design. Maling eller pletten dem for at matche din frysere. Fastgør dem med træ lim og brad negle.

•Udskift din frysere funktionelle hardware, herunder knapper, skuffen trækker og hængsler. Skru den gamle hardware til brug som en størrelsesguide for nye stykker. Skiftevis, bore nye huller til hardwaren, hvis din frysere i øjeblikket ingen har. Tilføje yderligere detaljer med dekorative polstring negle. Oprette design med neglene eller bruge dem til at accent de hjørner, døre og skuffer i skabene.

Tips & advarsler

  • Beadboard kan anvendes til bagpaneler af åbne reoler.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com