Hvordan du tilføjer farve accenter til et køkken

March 26

Hvordan du tilføjer farve accenter til et køkken

Når du tænker på at få et nyt look i dit køkken, kan farven være en kraftfuld udsmykning element. Tilføjer farve accenter kan forvandle dit køkken uden koster en mynte eller ændre en enkelt kabinet eller armatur.

Instruktioner

•Display farverige retter. Din farverige retter er ikke bare for serverer mad; Du kan dekorere med dem så godt. Stå dem op langs kanten af kabinettet for et farverigt display, og lade en stor farverig fad ud på køkkenbordet, når det ikke er i brug.

•Installer glas skabslåger. Tage døre off din parabol kabinet eller ene, hvor du gemmer briller. Enten forlader skabene som åbne hylder eller installere glas skabslåger. For at dekorere, stable pænt din mest farverige stykker i disse kabinetter. Dette kan være en undskyldning for at gå ud og købe farverige glasvarer til dit køkken.

•Tilføj gardiner til Vinduer. Gardiner giver dig en nem måde at bringe i et stort stænk af farve. Hvis du har et vindue i dit køkken, kan du installere en gardinstang nær loftet og gøre det bredere end vinduet for at øge virkningen af gardiner på din indretning.

Hæng håndklæder i et almindeligt syn. Istedet for benytter at rack under vasken, dekorere ved at hænge håndklæder, hvor de kan ses. Prøv at lægge en gennem ovnen håndtag eller håndtaget på køleskabet. Du kan også installere en ring håndklædeholder på forsiden af en skab dør og hænge en farverig håndklæde der. Udsmykning med håndklæder er billig og kan du let ændre rummets farver.


© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com