Hvordan du tilføjer farve accenter til et soveværelse

April 4

Soveværelset har tendens til at være den sidste plads du dekorere måske fordi færre mennesker se soveværelset. Men du tilbringe mere tid i soveværelset end alle andre rum i huset; så det burde være en behagelig behageligt sted. Tilføje farve til dit soveværelse kan er let og varme og lysere i rummet. Læs videre for at lære mere.

Instruktioner

•Layer vindue behandlinger. Gardiner og forhæng er en fremragende og nem måde at bringe farve ind i et soveværelse. Du kan finde vindue behandlinger på enhver rabat stormagasin, og de er nemme at lave selv. Når du dekorere soveværelset, øge farve effekten af vindue behandlinger af lagdeling dem. Start med noget små og enkle som blinds eller en skygge mod vinduet. Derefter tilføje lutter gardiner og tungere gardiner over toppen. Hver successive lag, skal du installere stangen lidt bredere og højere. Hvert lag kan være en anderledes hue af samme farve, eller de kan være forskellige koordineringen af farver.

•Coordinate strøelse. Sengetøj fås i en bred vifte af farver, der passer til nogens udsmykning behov. Bruge alt fra ark til Talsmanden til at tilføje farve til dit soveværelse. I de fleste soveværelser, sengen er omdrejningspunktet, så pynte det med farverigt sengetøj til at tilføje et stort stænk af farve til dit værelse.

•Incorporate accent puder. De er ikke bare for sengen længere. Afhængig af farve og stil, kan accent puder bruges på en soveværelse stol, vinduesplads, bænk eller endog kommode. Dekorere med farvede puder i forskellige former og størrelser, uanset hvor dit soveværelse behov lidt citronskal.

•Paint en fokal væg. Paint er en smule mere permanent end udsmykning med stof, men du kan altid male over det. Og det er lettere at forpligte sig til farven på en fokal væg end i hele soveværelset. Vælge den ene væg og male det en fed farve. Derefter dekorere omkring det, koordinere andre farve accenter i rummet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com