Hvordan du tilføjer farve accenter til stue

April 11

Du har brugt en masse tid og penge at få din stue, indrettet til din smag, men det var for 10 år siden og din smag har ændret. Heldigvis behøver du ikke at nyistandsætte din dagligstue for at ændre udseendet. Tilføjer farve accenter til rummet er en nem og hurtig måde til at opfriske din stue indretning. Læs videre for at lære mere.

Instruktioner

•Display farverige tilbehør. Når du dekorere din stue, tæller hvert element med den visuelle virkning. Overveje farven på disse tilbehør, tilfældigt anbragt på sofabordet. Du kan tilføje farve accenter til din dagligstue ved at erstatte disse tilbehør med farvede stykker. Vælg en accent farve og derefter kigge efter tilbehør i denne farve. Stikning med én farve for tilbehør trækker udseendet sammen.

•Lay ned en område tæppe. Selv hvis din stue har væg til væg-tæppe, kan du dekorere med et område tæppe og bringe farve ind i rummet. Find et tæppe, der koordinerer med din sofa, normalt den enkelt største stykke af møbler på værelset, og tilbyder nogle kontrast til gulvet. Et område tæppe kan lie på toppen af den løber, installeret, så de forreste fødder af sofaen synes at være på toppen af det.

•Incorporate accent puder. Dekorere stuen med accent puder kan være sjovt. Puder er til rådighed i alle former og størrelser og går godt på næsten hvert stykke af stue møbler. Du kan bruge store puder på gulvet for ekstra siddepladser; de virkelig tilføje en farve indvirkning.

•Forøgelse farve virkningen af dit vindue behandlinger ved at øge deres størrelse. Installere din gardinstænger over vinduerne og gøre dem bredere end windows til at forstørre gardiner. Denne måde, selv når gardiner er åbne, et stort område af farvet stof er synlige.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com