Hvordan du tilføjer filtypenavnet afløb til vaskemaskine

November 4

Hvordan du tilføjer filtypenavnet afløb til vaskemaskine

Når du installerer en vaskemaskine, får du ikke altid at placere det på den mest hensigtsmæssige placering. Hvis maskinen er for langt fra din dræning tud eller badekar, for eksempel, skal du installere en udvidelse slange. En udvidelse slange er en fleksibel slange, der tilsluttes til de eksisterende slange, tilføje længde, der tillader dig at installere din skive, hvor du har pladsen.

Instruktioner

•Drej off vandforsyning til vaskemaskinen fra den primære vandventil.

•Træk vaskemaskine fra væggen så du kan få adgang til den bageste del af den enhed, der indeholder dræning slange.

•Sæt et håndklæde under slutningen af dræning slangen hvor det er forbundet til vaskemaskinen. Fjerne dræning slangen fra bagsiden af vaskemaskinen. Hvis det er en friktion stik, vil det trække lige ud uden brug af værktøjer. Hvis det er sikret på plads af en ring klemme, løsne klemmen med en skruetrækker eller håndtaget på ringen, hvis det er relevant, og trække slangen gratis. Nogle vand kan undslippe fra slangen og vinyl slangen stik i den bageste del af vaskemaskinen.

•Rengør eventuelle rester fra vinyl slangen stik i den bageste del af skive med et stykke stof.

•Placer afløb slangen tilbage i vinyl hullet i den bageste del af vaskemaskinen. Skubbe den stramt for at gøre sikker på det er sikkert på plads.

•Skub slangen klemme på anden enden af dræning slange (som skal være løs, da du installerer en skive, ellers skal du afbryde enden af slangen fra afløbet montering, hvis det er relevant, så glider denne ende af dræning slange ind i stikket på udvidelse slange. Stramme klemme på plads omkring slange-forbindelser til at sikre to sammen.

•Tag anden enden af en udvidelse slange og sænke det ned dræning standrør mindst 2 inches eller læg det i et hjælpeprogram vask til dræning vaskers vand.

•Drej vandforsyningen tilbage på og køre skive gennem en enkelt vask. Se slangen, som skive cykler gennem sit løb at gøre visse det ikke lække på to fastgøringspunkter. Hvis der er nogen tegn på utæt, stramme forbindelsen på området utætte, derefter fortsætte.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com