Hvordan du tilføjer funkler tilbage til et funkle Popcorn loft

April 22

Hvordan du tilføjer funkler tilbage til et funkle Popcorn loft

Popcorn lofter anvendes hele i 1970 ' erne og 80 ' erne ofte inkluderet en frakke af glitter til Tilføj gnistre og skabe en illusion af rum og bevægelse. Loft glitter naturligt flager over tid, især hvis anvendt hyppigt renses og støvsuges overflader. Hvis du går glip af den muntre retro æstetiske af en sparkly popcorn loft, kan du anvende flere glitter med en glitter pistol.

Instruktioner

•Purchase loft glitter fra en maling butik. Vælg klart eller hvid glitter for en subtil effekt. Farvede glitter kan se spraglet og er bedst forbeholdt børnenes legerum, hvis de anvendes på alle. Brug ikke standard håndværk glitter, som vil synke ind i paint, slides hurtigt og gøre noget rod.

•Vacuum loftet grundigt, ved hjælp af en pensel vedhæftet fil til at undgå at skrabe nogen popcorn tekstur. Popcorn lofter er berygtet for fældefangst støv og snavs, som begge vil forhindre maling, og klarlak vedhæftning.

•Applicer oliebaseret maling eller klar lak til loftet ved hjælp af en lang-nap roller. Hvis du bruger paint, skal du vælge en farve, der matcher loftets originale maling, som det er vanskeligt at helt dække en popcorn loft. Hvis dit loft allerede har en betydelig mængde af glitter på det, vælge klarlak da uigennemsigtig maling ser utiltrækkende, når den anvendes på stykker af glitter.

•Fyld din pistol med glitter og spray det jævnt og sparsomt over den våde loft.

Tips & advarsler

  • Våd loftet med oliebaseret maling eller klar lak kun. Vand eller latex maling kan sive ind i popcorn tekstur, får det til at flage ud.
  • Anvende glitter kun efter det sidste lag maling eller klart frakke.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com