Hvordan du tilføjer varme kanalerne

January 5

Hvordan du tilføjer varme kanalerne

Kanaler bruges til at fjerne og levere luft i varme, ventilations-og klimaanlæg. Tilføje varme kanalerne til et eksisterende system af VVS-rør kan tilføje eller forbedre omsætning eller luft flow til et værelse. Tilføje varme kanaler dig selv for at spare udgifterne til leje en professionel til at gøre arbejdet.

Instruktioner

•Indstil stedet hvor nye varme kanalerne vil blive tilføjet. Kanalerne skal være installeret mindst et par fod fra væggen. Når du afgøre det ønskede område, så skåret huller i loftet med en gipsvæg. Centrere huller i området spær mellem loftet bjælker. Hullerne skal senere bruges til at passe register ærmer.

•Indtast loftet i dit hjem og find hullerne. Position fleksible kanaler så de opfylder de vigtigste levering kanalen. Sikre du har et minimum af 2 fødder overs, som senere skal du knytte nye registre. Hvis de vigtigste levering kanalen er ikke på loftet, men i kælderen, vil du nødt til at skære et hul gennem stueetagen til foder ventilationskanal gennem til de vigtigste levering kanalen ligger i kælderen.

•Klippe din eksisterende udbud gaffatape som nødvendigt at forbinde tee fagforeninger. Tee fagforeningerne vil blive brugt til at knytte de nye kanaler.

•Skub den nye varme kanaler over de frie ender af Unionens tees. Bruge aluminium gaffatape til at sikre kanaler til tees. Wrap plast rørledning stropper omkring kanalerne, hvor de overlapper tees til yderligere sikre dem. Trække stropperne med tang til at stramme dem. Skær enderne af stropper med din tin snips. Wrap det område, hvor Unionens tees og kanalerne mødes med duct isolering. Brug gaffatape stropper til at sikre isolering.

•Brug bøjle stropper til at holde kanalerne på plads. Skru bøjlen stropper til loftet bjælker til at sikre dem. Træk ende af kanalen gennem den tidligere lavet hul i muren og ind i de relevante rum.

•Tilslut registeret for det nye opvarmning kanal med aluminium gaffatape og gaffatape stropper. Position registret og gaffatape tilbage i loftet. Skub register ærme gennem den tidligere foretaget hul. Tilslut registret til loftsrum loftet ved hjælp af skruer.

Tips & advarsler

  • Hvornår skære huller for kanalerne, check først for at se, hvis nogen elektrisk eller VVS komponenter er på måde. Hvis så du bliver nødt til at gøre huller til din varme kanalerne på en anden placering.
  • Altid bære beskyttelseshandsker, når du arbejder med håndværktøj til at undgå skade.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com