Hvordan du tilføjer Windows til en Cinderblock væg

February 24

Hvordan du tilføjer Windows til en Cinderblock væg

Skære igennem en cinderblock mur kræver en konkret sav, som du kan leje på din lokale hardware butik. Du bør praksis med saven før begynder projekt, skære overskydende cinderblocks du har på hånden, så du kan få hænge af saven. Placerer vinduer i rammen kræver to personer, da du har brug for én person til at guide den anden holder vinduet.

Instruktioner

•Measure kanterne af vinduet du planlægger at installere i cinderblock væg. Skære længder af 2 af 4 stykker af tømmer til konstruere en ramme omkring vinduet, derefter køre træskruer gennem leddene på kanten af rammen.

•Mark hvor du planlægger at skære vinduet åbnes, ved hjælp af vinduesrammen som en stencil. Hold vinduesrammen mod væggen og placere et niveau langs top, bund og side af rammen for det sidder niveau. Spore omkring ydersiden af rammen ved hjælp af et stykke kridt, så afsat rammen.

•Tag på beskyttelsesbriller og en ansigtsmaske før du fortsætter. Klip en 1/4 tommer dyb linje langs kridt linjer du har tegnet ved hjælp af en beton så. Justere savklinge for at lave en 1-tommer dyb skåret og skåret i samme retning igen.

•Strike mursten inden for udskæring ved hjælp af en sledge hammer. Banke off enhver uslebne kanter i åbningen, at bruge klo side af et murværk hammer.

•Skub vinduesrammen du bygget i åbningen du har oprettet. Kørsel konkrete negle gennem berømmelsen og i de omkringliggende gader, forankring ramme på plads. Anvende en selv perle af silikone caulk omkring kanterne af vinduesrammen, arkivering i nogen kløft mellem det og cinderblocks.

•Sæt vinduet ind i rammen du forankret i åbningen. Kørsel shims langs kanten af vinduet for at centrere og niveau vinduet i rammen, og derefter drevet galvaniseret søm gennem finner på kanten af vinduet og ind i rammen.

•Mix mørtel med vand, efter forholdet på den mørtel taske. Sprede mørtel på ydersiden af åbningen, udfylde eventuelle huller mellem blokkene og vinduesrammen ved hjælp af en spartel. Skære vinyl trim, der fulgte med vinduet, så det passer omkring vinduet åbning, over rammen, og derefter nail trim til cinderblocks. Anvende silikone caulk jævnt omkring kanterne af vinyl trim.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com