Hvordan du tilpasser et hjem med maling og tilbehør

March 26

Vores hjem taler meget om os. Farverne vi benytter, møbler stilarter, mønstre, tekstil, tilbehør og endda hvordan pæn vi holde vores beboelsesrum siger noget om vores sind, vores ånd, og hvordan vi føler. En indretningsarkitekt, Moll Anderson, skrev selv en bog med titlen "Skift dit hjem, ændre dit liv." Hun går ind for maleri vægge og ændre din indretning, hvis du ønsker dit liv til at gå i en anden retning. Denne artikel kan ikke hjælpe dig ændre dit liv gennem din indretning, men det vil i det mindste hjælpe dig udtrykke din personlighed gennem dit hjem.

Instruktioner

•Look gennem flere udsmykning blade, model hjem og møbler butikker for at finde hvilken look "snupper" du. Når du finder et look, der flytter dig, tage tid til at analysere det for at bestemme, hvilke elementer du kan lide og hvilke af dem du ikke. Når du finde ud af, begynde at registrere dem. Hvis du så det i et magasin, indsamle udklip, så du kan se tilbage på dem senere. Hvis du så kig i en model hjem eller møbler butik, tage et billede af det eller afhente en af deres brochurer. Du kan også tage en quiz på HGTVS hjemmeside for at finde din stil. En link er angivet i afsnittet ressource.

•Look rundt i dit eget hjem, og finde ud af, hvad du behøver at ændre til at få det samme udseende, føler eller i det mindste essensen af det rum, som du kan lide. Husk, at du ikke forsøger at gøre dit hjem ligne en andens. Du forsøger bare at gøre det ser mere som dig. Kig nøje på stil og farver af dine møbler, farver og mønstre på dine vægge, stofferne og alt tilbehør og se hvad du kan holde og hvad skal gå. Det meste af tiden, kan et par mindre ændringer med maling og tilbehør alene gøre tricket.

•Nogle designere anbefaler at tage alt ud af lokalet og starte forfra. Først, male væggene. Lad dig selv gå og være hvem du er når du vælger maling farver. Hvis hot pink er du, go for it. Hvis du elsker ryddeligt udseendet af hvid, male værelset hvid. Kig på alle mulighederne for strukturering og tilføje mønster til maling og vælge en, der taler til dig. Næste, bringe i stykker af møbler, der leverer funktionalitet til rummet, en ad gangen og placere dem, hvor de skal være. Derefter begynde at forskønne rummet med tilbehør.

•Hvad har du elsker? Hvis din verden kredser omkring din familie, placere elementer af rummet, siger familie til dig. Har du altid ønsket at være en fotograf? Sætte en samling af gamle kameraer eller fotografier i rummet. Elsker du at læse? Fylde reoler til bristepunktet med bøger af din favorit forfattere. Har du en grøn tommelfinger? Placere planter og blomster på strategiske steder. Du får idé.

•Jævn mindre rører siger meget om dig. Vælg finesser som coastere, stearinlys, lamper og andre små detaljer med omhu, ved hjælp af kun de ting, du virkelig kan lide, eller som har sentimental betyder for dig. Placer belysning strategisk for den effekt, du forsøger at oprette.

Tips & advarsler

  • Vær ikke bange for at prøve nye ting, blande stilarter og bruge hvad har betydning for dig. Dit hjem er en afspejling af, hvad er vigtigt for dig. For den endelige touch, spille musik, du elsker i baggrunden.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com