Hvordan du tilslutte din Bachelor Pad

January 22

Hvordan du tilslutte din Bachelor Pad

Som en mand er dit hjem dit slot. Igen, kan hvordan du vælger at dekorere din bachelor pad enten gøre eller bryde dit sociale liv. Hooked up bachelor puder bør formidle mandighed---med et strejf af stil. Dekorere dit hjem begynder med at designe et levende rum, der er pæne og funktionelle. Herfra kan du tilføje personlige flair.

Instruktioner

•Rengør din lejlighed grundigt. Dit køkken og badeværelse er mest vigtige og bør fortsat være pletfri. Bruge klude, scrubs og multi-purpose rengøringsmidler til behandling udsatte overflader. Fold alle dit tøj og organisere dem i skuffer og skab rum. Husk at støvsuge tæppe regelmæssigt med pulver til at holde din plads, duftende frisk.

•Stock dit køleskab og frysere med snacks, godbidder og forfriskninger for gæsterne. Holde et sortiment af pretzels, plain chips og is på side. Drikkevarer, vand, juice, sodavand, øl og vin kan dække alle situationer.

•Purchase en moderne sofa til at tjene som centerpiece i din bachelor pad stue. For at holde tingene enkle, gør en fuld sort lædersofa en solid erklæring. For kontrast, kan du arrangere kirsebær træ borde rundt sofaen. Overveje at holde dine tabeller, trægulve og gardiner i alle neutrale nuancer for en hærdet, sofistikeret look. Placere et par bøger og magasiner på din sofabordet for læsestof.

•Installer et fladskærms-tv og underholdning center på forsiden af din stue. Et glas og metalliske entertainment center gør for et slankt look. Entertainment center skal have plads til en DVD-afspiller og video game console. Bruge medieanlæg for at fremvise din samling af film.

•Indstil op højttalere og lydsystemer i hvert rum af din bachelor pad. Spille instrumental musik, hvis du ikke har en fornemmelse for hvad passer præcis til at sætte tonen for aftenen. Holde den tungere musik til når du er mere komfortabel med dine venner eller gæster.

Forpakket en queen-size seng for dit soveværelse. Du ønsker ikke en seng, der er for lille, eller en seng, der tager for meget plads i dit soveværelse.

•Accessorize dit hjem med planter, billeder eller illustrationer. Hver tilbehør bør formidle noget om din personlighed, mens også tjener som en god samtale stykke.

Tips & advarsler

  • Som en boligejer, overveje at male dine vægge en off-white æggeskal farve som baggrund til din indretning. Overveje mørk rød som en fed valg for en accent væg.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com