Hvordan du tilslutte en bruser til et badekar hane

May 23

Ældre boliger og lejligheder kan kun være udstyret med et badekar sans brusehoved. Medmindre rørsystemet til bruser var installeret før vægge nær karret blev bygget, er det nødvendigt at rive ned en af væggene til at tilføje en bruser til badeværelset, der er en lang og kostbar proces. For at undgå at pådrage sig disse VVS omkostninger mens de stadig nyder den bekvemmelighed og vandbesparende egenskaber i et brusebad, kan du vedhæfte en vandhane til bruser hoved forsamling direkte til dit badekar hane.

Instruktioner

•Læs brusehoveds anvisninger omhyggeligt for at blive fortrolig med produktet 's særlige monteringsforskrifter. Skrue den brusehoved slange ind den badekar vandhane, hvis det er en skrue-on-type. Wrap den slange tråde med Teflon tape, hvis du har problemer med utæt, og derefter skrue den tilbage på plads. Stramme slangen med en tang. Hvis bruserhovedet er en slip-on, Placer gummipakning over vandhanen, ved hjælp af tænger til at trække det på plads, hvis du ikke kan administrere det ved hjælp af dine fingre.

•Skru brusehoved på den modsatte ende af slangen hvis det ikke allerede er fastgjort. Wrap tråde med Teflon tape, hvis du har problemer med utæt.

•Sæt den brusehoved indehaveren til dit badekar væg. Fugte indehaverens sugekopper, så tryk den på væggen. Nogle indehavere krog på brusebad gardinstang i stedet for montering på væggen ved hjælp af sugekopper; i dette tilfælde ganske enkelt tilslutte det over gardinstang, så hænge brusehoved i indehaveren.

Tips & advarsler

  • Køb et brusebad hoved enhed, der er specielt designet til at fastgøre til dit badekar hane. Nogle hane til bruser hoved forsamlinger Skru på tråde inde i vandhanen, mens andre glide over vandhanen med en gummipakning. Det er vigtigt at vælge en brusehoved, der kan forbinde til din hane typen, ellers vand vil lække og du får meget dårlig vandtryk.
  • Den brusehoved ydeevne vil være dårlig hvis dit badekar hane har lavt vandtryk, eller hvis der er en utæthed hvor slangen og hane tilslutning.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com