Hvordan du tilslutte en vaskemaskine & tørretumbler i en lejlighed

November 23

Hvordan du tilslutte en vaskemaskine & tørretumbler i en lejlighed

Tilføje en vaskemaskine og tørretumbler til en lejlighed kan bringe en enorm mængde af lettelse for lejlighed-dweller. Skulle trække langs en pose fuld af mønter og slås med lange linjer for skiver er nok til at sende nogen til butikken. Mange af lejlighederne kommer ikke udstyret med vaskemaskine og tørretumbler forbindelser. Men hvis din lejlighed har disse muligheder, lære hvordan du tilslutter apparaterne korrekt for at undgå at finde sig selv tilbage på den frygtede møntvaskeri.

Instruktioner

•Maneuver til vaskemaskine og tørretumbler i positioner, der gør det muligt både at forbinde til afsætningsmulighederne på samme tid.

•Tilslut tørretumbler til den trestrengede stikkontakt placeret på væggen. Gren er større end en almindelig stikkontakt og meget forskellige. Forretningen er normalt en sikker afstand fra vaskemaskinen og tørretumbler forbindelser til at undgå kontakt med vand.

•Drej off gas før vedhæftes gas linjen tørretumbleren, hvis dryer er gasdrevne i stedet for elektrisk. Det er bedst at rådføre sig med en tekniker fra din gas company for opkobling.

•Look for en cylinder åbning i væggen. Placer tørretumbler slange, almindeligvis benævnt udstødnings kanalen, over denne lille rund åbning. Dette vil tillade varm luft og andre ikke-opkrævet lint debris at forlade tørretumbleren. En lint fælden er normalt indbygget i tørretumbler til at indsamle støv partikler fra tøjet.

•Anbring vaskemaskinen vender mod dig og forbinde gummi linjer til de tilsvarende varme - og koldt vand tud. Hvis tude ikke siger der er hvad, hold en tom kande under en tud og tænde den. Hvis vandet løber til sidst varmt eller varme, forbinde varmt vand linje til denne tud.

•Plug vaskemaskinen til en stikkontakt. Sørg for, at vand tilslutninger er tætte og har en forsegling omkring dem for at undgå vand lækage rejser ind i de stikkontakter.

•Drej på vandet sprøjter efter vaskemaskinen er tilsluttet korrekt. Vaskemaskinen skal have en sensor, der ved, hvornår vand strømmer. Dette vil tillade vand at stoppe strømmer fra vand tud til renseren når den ikke er i brug.

Tips & advarsler

  • Hvis den tørretumbler starter ryster mens det tørring, tjekke gulvet for at sikre hviler det på en selv gulv.
  • Undlade at korrekt hook op en vaskemaskine og tørretumbler til de korrekte rør kunne resultere i vand dryp, en oversvømmet hjem og mulig elektrisk stød.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com