Hvordan du tilslutter din vindmølle-Generator til en elektrisk Grill

November 12

Tillykke! Du har oprettet din vindmølle-generator, og er begejstrede ved hjælp af vindenergi til magten dine hvidevarer. Nu, er det tid til at forbinde din vind-drevne generator til en AC inverter, således at dine apparater kan tilsluttes din generator. Opsætning af dette kredsløb, mens kun moderat svær, præsenterer potentialet for elektrisk stød. Derfor, af sikkerhedsmæssige årsager, konsultere en erfaren elektriker før du udfører denne procedure.

Instruktioner

•Tilslut din generator til en blokerende diode ved hjælp af 12-gauge AWG kabel. Først, tilsluttes generatoren AWG kabel tilsluttes den sorte ledning til pluspolen, forbinder den negative terminal til den hvide ledning og forbinder den grønne ledning til generator boliger, som en begrundelse. Dernæst tilslut AWG kabel til de blokerende diode. Den blokerende diode holder aktuelle flyder i én retning. For eksempel, på en dag med lidt vind, vil blokerende dioden forhindre aktuelle fra strømmer tilbage fra banken, batteri til generator, dræne batteriet bank.

•Tilslut den blokerende diode af ledninger med 12-gauge AWG kabel til charge controller. Laderegulator bør oprettes specifikt, producentens anvisninger, at håndtere den nuværende, som du forventer din generator til at producere spænding.

•Tilslut Laderegulator med AWG kabel til dump belastning. Dump-load forhindrer batteri bank fra at få overophedet hvis generator producerer for meget energi.

•Anvend en 12-gauge AWG kabel til at tilslutte Laderegulator batteri bank.

•Tilslut deep cycle batterier i batteri bank sammen ved hjælp af 8-gauge AWG kabel. Bruge kabel tilsluttes den positive terminal på et batteri til den negative terminal af batteriet ved siden af det, indtil alle batterier er forbundet med hinanden.

•Tilslut batteriet bank ved hjælp af 12-gauge AWG kabel til en AC inverter. Du er nu klar til at sætte dine husholdningsapparater til din vindmølle generator opsætning.

Tips & advarsler

  • Forkert håndtering af elektriske kredsløb kan forårsage elektrisk stød og endda døden. Rådføre sig med en erfaren elektriker før du forsøger at wire din vindmølle-generator til en AC inverter.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com