Hvordan du tilslutter en bærbar Generator til en automatisk overførsel skifte

May 17

Automatisk overførsel skifter swap automatisk mellem effekt der leveres af de lokale electric selskab og en generator, når strømmen afbrydes. Avanceret viden om et hjem elektriske ledninger og kredsløb er nødvendige for at sikkert og korrekt Tilslut en overførsel skifte mellem den elmåler og hjemmets breaker box. Derfor er det ofte bedst installere en overførsel skifte er ikke afsluttet som en gør det selv-arbejde, men i stedet udført af en certificeret professionel.

Instruktioner

•Opkald din lokale bygning koder office og sikre installationen af en overførsel skifte kræver ikke særlig certificering eller tillader i dit område. I nogle tilfælde kan det kræve inspektion efter færdiggørelsen, hvis en boligejer kan installere switchen.

Kortindgangsdør dit el selskab og har tjenesten afbrydes. Du vil også brug for virksomheden at fjerne måleren fra dit hjem, så du kan få adgang til måleren base og indlæse center.

•Locate wire på måleren base, der forbinder måleren med dit hus. Afbryde denne ledning fra meter base, men lad den være tilsluttet til dit hus.

•Anvend en boremaskine eller en skruetrækker til at fastgøre transfer switch boks på væggen i nærheden af måleren. De fleste bokse har forborede huller til dette formål. Skru knockout, en flad plade af runde huller, der tillader ledninger til at køre fra boksen breaker til måleren.

•Køre den en ledning fra måleren base, selv om de fritliggende knockout, til den kommercielle input ledning på overførsel skifte. Køre en ledning fra generatoren er output til overførsel skifte tilbehør indgang. Vedhæfte den ledning, der tilsluttet måleren base at skiftes output conduit dit hus. Kontroller, at alle ledninger er køre gennem knockout.

•Udskift knockout ved at erstatte de skruer, der holder det på plads.

•Følg nogen retningslinjer fra dit lokale kontor i bygning koder om opfølgende kontrol. Når først færdig, kalde firmaet elektriske for at monter din måler og tænd power til dit hjem.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com