Hvordan du tilslutter en bærbar skive til vasken

September 21

Hvordan du tilslutter en bærbar skive til vasken

Bor i en lejlighed ofte midler går til en mønt-opererede vaskeri til at vaske dit tøj hver uge. Mange lejligheder har ikke vand tilslutninger til skiver, men du kan købe en bærbar skive og slutte det direkte til din køkkenvask. De fleste store apparat mærker omfatter nu økonomisk, bærbar skiver i deres produktlinjer. Isenkræmmere bære små adaptere til vasken vandhanen for at erstatte den almindelige perlator, der er i øjeblikket på vandhanen.

Instruktioner

•Anbring den bærbare skive som tæt på vasken som muligt. Du vil have vaskemaskinen tæt på en væg beholder for bærbare skive el-ledningen.

•Tag vask vandhane perlator fra vandhanen med en kanal lås tang. Drej perlator mod uret med tænger til Skru perlator fra hanen. Tråd den hane adapter kit, der kommer med vaskemaskinen til vandhanen. Hvis du ikke har dette kit, købe en køkkenvask til slange stik på hardware butik. Adapterne i afsnittet små VVS fittings og omfatter skiver i gummi.

•Stram vandhane adapteren til vandhanen med kanal lås tænger. Ikke stramme, da dette kan medføre gummipakskiven bøje og ikke forsegle korrekt til vandhanen.

•Tilslut afløbet slange til afløb-porten på bagsiden af vaskemaskinen. Drain slangen på en bærbar skive har en kompression klemme den ene ende og en slange stik i anden enden af slangen. Klem komprimering klemmen med en tang og skubbe slangen over afløbet havn indtil slangen rører skive kabinet. Flyt komprimering klemmen over slangen og afløb port.

•Sæt skive vand slange til det kolde vand ventilen på bagsiden af vaskemaskinen. Stramme slange stik i hånden og drej stikket en halv omdrejning hos et par kanal lås tænger.

•Sæt den modsatte ende af drain slangen på den nedre port af faucet koblingen. Faucet koblingen har tre havne. Man forbinder til køkkenvask vandhane og to andre på side forbinde vandet og afløb linje til vaskemaskinen. Faucet koblingen vil være i en opbevaring klip på bagsiden af vaskemaskinen. Drain slangen tilsluttes til den nedre port af threading montering på havnen. Stramme denne forbindelse med hånden kun.

•Tilslut vandet fylde slange til den øverste port på faucet koblingen. Stramme slangetilslutning udfylde i hånden. Tråd toppen af faucet koblingen til vasken vandhanen og spænd i hånden. Vende vandhane på og check for utætheder omkring forbindelserne. Spænd som nødvendigt og sæt vaskemaskinen til en stikkontakt.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke kan finde faucet koblingen for din vaskemaskine, kan du bestille et direkte fra producenten. Nogle big-box isenkræmmere bære vandhane apparatstikpropper for de fleste forbindelser.
  • Nogle kits har hurtig-connect beslag, der fastgøres på vandhaner.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com