Hvordan du tilslutter en fiberkabel til en bro

December 14

Hvordan du tilslutter en fiberkabel til en bro

Fiberkabler bruges til digital audio forbindelser. De er kabler i forskellige størrelser indeholdende en eller flere optiske fibre. Disse optiske fibre er individuelt overtrukket med plast lag. Længden af kablerne afhænger af hvor længe du har brug for dem til at strække. Hvis du skal tilsluttes en bro til testformål fiberkabler, kan du gøre det, ligesom du ville gøre enhver anden form for kabel.

Instruktioner

•Undersøg område på den bro, hvor du vil oprette forbindelse til fiberkabler. Opstille jeres hænder over overfladen og vælge et område, hvor overfladen er så glat som muligt. Dette vil gøre det lettere at forbinde fiberkabler.

•Aftør ned overfladen af broen hvor kablerne vil forbinde. Fugt en ren klud med vand og rense ud området for at fjerne alle synlige snavs og snavs fra overfladen. Kablerne er meget lille, så kun et lille område skal rengøres.

•Sæt slutningen af fiberkabler i deres ønskede placering på broen. Tryk dem fast på plads og bryde ud et stykke gaffatape. Gaffatape er bedste valg til brug på beton, metal og andre ru overflader.

•Dæk slutningen af fiber kabel med gaffatape, således at det er fuldstændig lukket. Udvide tape på begge sider af kablet og tryk det fast på plads med begge hænder. Opstille jeres hænder over overfladen for at udjævne det.

•Gentag den taping behandle med mellemrum, flere inches fra hinanden. Dette vil sikre fiber kabler ophold fast på plads langs siden af broen, uanset vejret.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com