Hvordan du tilslutter en netledning til opvaskemaskine

November 25

Hvordan du tilslutter en netledning til opvaskemaskine

Når du er færdig med at forbinde VVS og afløbsrør for din opvaskemaskine, er det sidste trin at tilslutte strømkablet. Snorene levere elektricitet til opvaskemaskine pumpe og varmelegeme under drift. Snorene er typisk tilknyttet en elektrisk panel placeret på undersiden af opvaskemaskinen kabinet.

Instruktioner

•Drej off elektricitet til el-ledningen der skal tilsluttes til opvaskemaskinen. Find kredsløb for opvaskemaskine ledningen på hovedafbryderen. Flip kontakten til "Off" position. Brug et voltmeter til at teste opvaskemaskine ledningen og sikre, at magt er blevet skåret.

•Tag panelet kick i bunden af opvaskemaskinen. Dette er panelet placeret under apparatets dør, der giver adgang til komponenter indeni. På nogle opvaskemaskiner, kan du også nødt til at fjerne tå-panel, som er en mindre panel placeret under panelet kick. Fjern de skruer, der holder disse paneler på plads og tag dem af rammen. Hvis det er nødvendigt, åbne opvaskemaskine døren for at få adgang til skruerne på toppen af panelet kick før du fjerner.

•Locate den elektriske panel på undersiden af opvaskemaskinen. Disse er normalt placeret i nærheden af pumpen, placeret under midten af opvaskemaskinen kabinet. Skru panelet for at få adgang til opvaskemaskinen elektriske terminaler.

•Anvend en wire stripper at fjerne cirka 1/2-inch ledning fra de sorte og hvide terminaler på indgående opvaskemaskine ledningen.

• Tilslut den sorte indgående ledning til terminalen på opvaskemaskinen markerede "Hot" eller "Live." Brug et par nåle-næse tænger til at krympe ledning rundt terminal skruen. Stramme terminal skruen med en skruetrækker. Gentag denne proces for den hvide ledning, tilslutning til terminalen markeret "Neutral." Tilslut den nøgne kobbertråd fra ledningen til grønne terminal skruen. Nogle opvaskemaskiner kan have sort, hvid og grøn ledninger på plads på det panel, snarere end terminal skruer. I så fald splejse de samme farvede ledninger sammen med en wire møtrik og sikre dem med elektrisk tape.

Anslag dysefastgørelsen tryk løs elektrisk ledning i den elektriske panel og sikre dækslet panel med skruerne.

•Udskift kick og tå paneler. Fastgør med skruer. Genoprette strøm til opvaskemaskine kredsløb.

Tips & advarsler

  • Disse trin er kun en generel retningslinje. Nogle detaljer kan variere, afhængigt af mærke og model af din opvaskemaskine.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com