Hvordan du tilslutter en piedestal synke til fliser med selvklæbende

March 18

Hvordan du tilslutter en piedestal synke til fliser med selvklæbende

Uanset om du installerer en mur, en forfængelighed eller en piedestal synke, er vedhæftet fil på væggen, der ligger bag det forpligtet til at holde det på plads. Normalt bolte på bagsiden af vasken til væggen med et stykke af blokering. Når sigtning ikke er nok, tilføjer en all-purpose lim caulk klemt ind i hullet mellem væg og vask yderligere stabilitet. Alle formål klæbemiddel caulks giver fremragende vedhæftning til en lang række overflader herunder drywall, mursten, glas og keramiske fliser.

Instruktioner

•Aftør ned området mellem flisen og vasken med en mikrofiberklud, og sørg for det er tør og fri for snavs. Hvis flisen kræver rengøring, dæmpe en mikrofiberklud med varmt vand og en sprøjte af opvaskesæbe. Gnid flise overfladen, indtil det er fri for snavs, så Skyl det og buff det tørre med en anden mikrofiberklud.

•Knead tube lim caulk med dine fingerspidser til at blødgøre caulk. Brug en skarp par saks til at klippe spidsen af selvklæbende røret på en 45-graders vinkel langs den stiplede linje.

•Fyld hullet hvor toppen af vasken møder flise væggen med en kontinuerlig perle af lim caulk. Gentag processen i bunden af vasken, udfylde hullet mellem fliser væg og vasken med en stribe af klæbestof caulk.

•Våd din markør finger med lunkent vand. Kør fingeren over lim caulk at glatte det. Fjern overskydende lim med en køkkenrulle, før det skind over--normalt inden for 10 minutter.

Tips & advarsler

  • Hvis du foretrækker ikke at bruge din finger til at udjævne den lim caulk, kan en plast spartel gøre jobbet.
  • Lim caulk kræver mindst fem dage til at tørre helt. Indtil dette tidspunkt er det vigtigt, at der intet pres lægges på vasken.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com