Hvordan du tilslutter en Reliance overførsel skifte til en sub-panel

December 29

Hvordan du tilslutter en Reliance overførsel skifte til en sub-panel

En magt overførsel skifte (PTS) styrer en nødsituation backup strømforsyning, og er kablet ind i et hjem elektriske service eller sub-panel. I tilfælde af afbrydelse af magt fra det lokale forsyningsselskab, kan en backup-generator levere strøm gennem kontakten. Kraften fordeles automatisk til hjemmets eksisterende kredsløb. PTS er forbundet til hjemmets service på breaker panel eller sub-panel, således at det er let tilgængelige i tilfælde af en nødsituation.

Instruktioner

•IDENTIFY en placering inden for 18 inches fra hjemmets sub-panel for overførsel skifte. Montere overførsel skifte til væggen ud for byens eksisterende belastning ved hjælp af de alsidige skruer. Kontroller boksen er monteret i træ studs, og ikke blot skruet til drywall.

•Skift slukke for strømmen i byens load derefter Fjern dækslet fra forsiden af sub-panel, eller hammerens boks. Aldrig arbejde på et hjems elektriske levering, eller på et enkelt kredsløb, når nuværende er stadig tændt.

•Tag en knockout i bunden af panelet, og Tilslut wire pisken, der fører fra overførsel skifte til dette hul. Skru kablet passer ind i hullet, og sæt ledningerne i belastning midten via knockout hul. Sikre wire pisken fra overførsel skifte til montering ved at stramme skruerne på montering omkring kablet.

•IDENTIFY kredsløb du vil til magten gennem overførsel skifte. I tilfælde af en uventet strømafbrydelse, bør en nødgeneratoren power centrale kredsløb, såsom hjems ovn, apparater, væsentlige belysning mv. Den effekt der leveres gennem overførsel skifte vil sandsynligvis ikke magt hele hjemmet, medmindre du køber hele home generator og overførsel skifte kan levere den strømstyrke for at køre hele dit hjem.

•Undersøg ledningerne indsat i byens belastning der stammer fra overførsel skifte. Tilslut den grønne jordledning fra overførsel skifte til jorden lug i panelet breaker. Tilslut alle de hvide, neutrale ledninger fra overførsel skifte til aluminium neutral lug bar i byens belastning.

•Pick et kredsløb, som du vil til magten fra overførsel skifte. Fjerne den sorte ledning fra den breaker, der styrer dette kredsløb. De røde og sorte ledninger fører fra Reliance overførsel skifte er bundtet sammen parvis, som fører til en individuel effektafbryderen i overførsel skifte. Identificere en af kredsløb wire bundter. Vælge en bundle, der forbinder til en effektafbryder i overførsel skifte, der er den samme rating som breaker i hjemmets load center. For eksempel, hvis kredsløbet er sluttet til et 20 amp breaker i hjemmet, Sørg for at bruge den samme nominelle breaker i overførsel skifte.

• Tilslut den røde ledning fra transfer switch kredsløb til afbryder i hjemmets load center. Tilslut den sorte ledning fra transfer switch kredsløb til wire du fjernet fra hjemmets circuit breaker. Twist disse to ledninger sammen og derefter forbinde dem med en gul ledning møtrik. Skubbe disse ledninger i hovedafbryderen.

•Fortsæt flytter de enkelte centrale kredsløb til overførsel skifte. Label hver kredsløb om overførsel, når tilslutningerne er komplet. Installere dækslet tilbage på home's vigtigste breaker panel, når alle tilslutninger er komplet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com